Balaklava önerisi

Fantaziye gerek yok. Rukka marka balaklavam vardı eskiyince yenisini almak için araştırırken BRG diye yerli bir balaklava buldum. Muhteşem kaliteli rukkadan 10 kat daha iyi. Markayı araştıtırken sahibinin motosikletçi olduğunu ve kendi ihtiyaç duyduğu ve diğer ürünlerde gördüğü eksiklikleri tamamlayarak bir ürün tasarladığını öğrendim. 40 ve 60 liralık 2 modeli var ben 60 liralık olanını kullanıyorum. hasanpaşa motosuperstoredan aldım. windstopper kullanılan yerli bir ürün diyeyim gerisini siz düşünün

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------

1. Taberani kim
2. Savaşta haram değil yazmış ipek giymek için cevapta. Domuz eti yemek haramdır ama savaşta domuz eti yemek haram değildir diye bir şey mümkün mü? Bu nasıl mümkün oluyor.
3. Sayın Cumhurbaşanımız ipek gravat takıyor. Siz şimdi Sayın Cumhurbaşkanımızın haram bir eylemde bulunduğunu mu iddia ediyorsunuz?

http://www.halkhaber.org/wp-content/uploads/2014/06/tayyip-kravat.jpg

Brg değil begere bende kullanıyorum çok memnunum 40 tl olanını...
100 - 150 >Tl lik balaklavalardan eksiği yok fazlası var kullanıpta pişman olan arkadaşıma denk gelmedim...

http://www.motosuperstore.net/Begere-Windproof-Balaklava,PR-2123.html

Begere gerçekten güzel görünüyor fiyatın göre. Bende dandik motoru ilk aldığımda verdikleri 10 liralık olandan var, ilk başlarda takıyordum ama saçı daha çok bozuyor diye uzun süredir takmıyorum..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şöyle bir ilgisi var;
http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1552

Bozacının şahidi şıracı. Bir de ciddi ciddi cevap vermişsiniz. Bu kadar bağnaz yobaz olmayın. Müslümanım çok şükür, ama kimsenin giyimine kuşamına karışmam. Müslümanlık "o haram bu caiz demek değil." Savaşta caizmiş cevaba bak. normalde giyemezsin savaşta nasıl giyeceksin. Çok güldüm burda yazanlara kendi yazdıkları bile tutarsız bir de referans göstermişsiniz.

cevaplar güldürürken düşündürüyor :mrgreen:
savaşa giderken ipekten kamuflaj giyin rahat edersiniz demek değil
soğuktan donacaksan ne bulursan giyeceksin ne bulursan yiyeceksin yoksa açlıktan donarak geberirsin demek
islam dininin müslümanlara gösterdiği kolaylıklardan, müslüman değilsen gülmeye devam edebilirsin

Müslümanım çok şükür, ama kimsenin giyimine kuşamına karışmam. Müslümanlık "o haram bu caiz demek değil."

ortunme denen bir kavram var müslüman erkek göbek ile diz kapagi arasini ortmekle mukelleftir helalinden baskasina zorunlu haller dışında göstermez gösterirse gunaha girmiş olur
musluman yakınlarından baslayarak giyim kuşam konusunda cevresini uyarabilir (bkz. dusunceyi yayma hurriyeti)

ne demis mehmet akif ersoy "medeniyet acmaksa bedeni desenize hayvanlar bizden daha medeni"

fikir ve dusunce yayma hurriyeti var
islamda helaller ve haramlar var
bu kadar nimeti veren bizi yaratan ALLAH emir veremeyecek yasak koyamayacak oyle mi? anam olsun agzi olmasin demis hesabi yedirsin icirsin iş buyurmasin

insan secimlerinde özgür
hesap gunu de var oldukten sonra

Herkesin hesabı kendine, sen yayarsan yay düşünceni ben almiim hadi eyvallah.

http://www.motomaxonlineshop.com/cold-killers-balaklava-pmu665

Linktekini kullaniyorum. Gayet iyi.

Herkes islami kurallara göre yaşamak zorunda mı? Adam belki müslüman değil, bir konuyu da dine bağlamayın arkadaş ya herkesin inancı kendine, inanmayışı da kendine...

2 senedir linkteki ürünü kullanıyorum çok da memnunum... Ama Dainese'in ipek balaklavaları da müthiş rahat be kardeşim sanki takmamışsın gibi bir his var... :)

http://www.motomaxonlineshop.com/cold-killers-balaklava-pmu665

ben kimsenin inancını sorgulamadım. arkadaşın neyi kastettiğini açıkça ifade ettim sadece.

şu an bahsi geçen balak-lava 54 tl olmuş lakin iyi bir şeye benziyor , ama ben kask numaram medyum acaba sipariş versem bana büyük gelir mi diye kaygım var

Motosikleti
Cruiser
Sen en iyisi okunmuş balaklava al biraderim.. Yorumların çoğuyla senin ihtiyacını gözönünde bulundurarak işine yarayacağı kanaatindeyim..

Motosikleti
Cruiser
Balaklava bana kullanışsız geliyor açıkçası.. Kişisel tercih sonuçta kullanıp memnun olan birçok arkadaşımız var..
Ben buff kullanıyorum her derde deva :)

Kask kazayı önceden söylüyor mu ? ___

ruhsal iletkenliğiyle şimdilik senkronize olamadık, diğer galaksilerde ikamet eden akıllı canlılarla haberleşirken kimi teknik zorluklardan ötürü bildiğimiz elektromanyetik dalga temelli haberleşme tekniklerini kullanamıyoruz ...
skdljağjkagawtk,sdoptksre

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Tam da içimden keşke birileri sayın cumhurbaşkanımızın fotoğrafını koysa diye geçiyordu. Hiç bir yerde göremiyoruz çünkü. Ara ki bulasın. Dostlar sağolsun bu ihtiyacımız da giderildi.

Begere marka balaklava kesinlikle öneriyorum. Kendim ve kuzenime almıştım ikimizde çok memnunuz ben kaybettim aynısından bidaha aldım. 15TL hudson deride.60 TL lik modeline var ama gereksiz.

DKN

belli ki arkadaşımız heves etmiş sormuş. balaklavayı o kadar çok seviyolar ki çoğu kişi fotoğraf çekinirken bile çıkartmıyo dostum, belki yatarken bile takan vardır. sende en kısa zamanda al dene bakalım (ben takmayı sevmiyorum)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar