Balaklava Önerisi

Agv

Begere balaklava öneririm. Ense kısmı uzun ayrıca. Boyun kısmı rüzgar kesici kumaştan üretilmiş. 35 lira civarındaydı.

Ben sportif dalgıçlık yapıyorum, malzeme olarak neopren tavsiye ederim.

neopren çok güzel tutar. benim alerjim olduğu için kullanamıyorum. dalış kıyafeti giydikten sonra kaşınmaya başlıyorum. bu yüzden balaklava da kullanamıyorum

ama bu modellerdeki neopren olan kafanın üstünü alnını kapatmıyor. güzel soğuklarda emin ol oraları da kapatmak istiyorsun. tam kapalı olanları tercih etmeye bak dostum. 1. 42tl ve 3. 97 tl lik modellere bak bence. 42 tamam da 97 pahalıymış be

neopren için "terletir ve teri de dışarı atmaz pek" dediler.
Ne derece doğru ?

Bu arada ben kalın ya d apolar balaklavalar ile rahat edemediğim için, kaskın içinde normal ince balaklava ya da Buff kullanıp, boyun bölgesi için Rukka'nın boyunluğunu kullanıyorum.
Tavsiye ederim.
http://www.mototalonline.com/Windstopper-Boyunluk-Yarim-Balaclava,PR-891.html

hein gericke nin aldım 20 liraya, %95 pamuk %5 likralı, gayet memnunum. 150 km/s hızda bile rüzgar almıyo, gayet sıcak tutuyo.

neopren için "terletir ve teri de dışarı atmaz pek" dediler.
Ne derece doğru ?

Bu arada ben kalın ya d apolar balaklavalar ile rahat edemediğim için, kaskın içinde normal ince balaklava ya da Buff kullanıp, boyun bölgesi için Rukka'nın boyunluğunu kullanıyorum.
Tavsiye ederim.
http://www.mototalonline.com/Windstopper-Boyunluk-Yarim-Balaclava,PR-891.html

Neopren baklavayı kışın soğuk havalarda giymek lazım, bahar ayların da gece sürüşlerinde de giyilebilir.

Terletme işi sadece yazın olur. Yazın pamuklu bir baklava yeterli olur.

Misal ben yazın en sıcak günlerde bile, yanıma 2 3 tane ince pamuklu baklava alırım, terledikçe değiştiririm. Kaskın içinin kokmasından iyidir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar