Baktığın Yere Doğru Gidersin. Hedefe kitlendi ve kaza gerçekleşti

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yoldan çıkınca da motoru dik tutamaz devirmeden duramaz çünkü kaza yapmaya şartlanmış beyni. O kaza olacak :cherry:
Motor da Mondial 150KT'nin birebir aynısı.

mondial 150 kt de hedefe kitlenme olayı dahamı çok?

o hiza göre
1- soför acemi
2- motosiklet dandik
3- dikkatsiz ve bilinc siz (müzik dinliyor herhalde ?!)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
önceden planlanmış bir kazaya benziyor :mrgreen:

bigün böyle başıma gelecekti virajda uçurumdan aşşağı uçtuğumu hayal etmeye başlamıştım ki bi baktım oraya doğru gidiyorum :mrgreen: sonra viraja baktım allahtan toparladım yoksa uçmuştum valla :queen:

Viraja girdiği nokta yanlışta olsa dönerdi o motor, dömemeyecem diye heyanlanmış kilitlenmiş, Başınıza gelirse ne olursa olsun virajı dönmekten vazgeçmeyin !

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Geçen ay sürücü kursunda eğitim parkurunda sekize benzeyen keskin dönüşlü yerde sola dönerken buradan kesin dönemem aha şu direğe çarparım diye korkunca bir baktım sahiden de o direğe doğru gidiyorum, koskoca 500cc honda, devirsem kaldıramam falan derken aşırı yavaşlığın etkisiyle dönemeyip direğe doğru gidince panikleyip ön freni sıktım, haliyle motor yattı. Aman yatmasın tutayı diye sol ayağımı yere basıp tutmaya çalışınca da sol bacağım zorlandı. üzerinden iki buçuk hafta geçti ama hala ağrısı geçmedi, sınava da topallayarak girmiştim.
Ama sınavda aynı hataları yapmadım, başka şeye bakma, döndüğün yere bak, aşırı yavaşlama, yatınca korkma gaz verince düzeliyor zaten diye kendi kendime konuşa konuşa 35 dakikalık sınavı bitirdim bir sorun çıkmadan.

bu, baktigin yere gidersin olayi degil. adam virajda toparlayamamais. karsi seride gecmis ve kirlara bayirlara uzanmis.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar