Bakış Açısı...

evet hocam bursa güzel birde şu yol çalışmaları biterse dahada güzel olur...

şu motoru herkese yakıştırmam...sana yakışıyor...banlıyken gezilerini takip ettim ama şimdi yazmak nasip oldu...cüzdan işi gerçekten can sıkıymış...bende geçen sene Manisa Akhisarda çantamı düşürdüm bulan sağolsun ardımdan 1 hafta sonra yolladı neyim var neyim yok çabtadaydı...tabi çantanın kime ait olduğunu anlamak için kappa 35 liği kırmış dayım öyle yolladı...:p

İzniğe bende doyamadım...memleketim Uşağa giderken İznik Bilecik Korkuteli üzerinden giderim...güzel memleket...

http://www.motosiklet.net/forum/etk...muhtesem-iznik-tarihine-yolculuk-4-motor.html

Güzel paylaşımın için teşekkürler Celil kardeşim,Düzce'den geçerken haberim olsaydı keşke manayla tanışmış olurduk,biraz da beraber yol yapardık,bi daha ki sefere İnşallah.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Celil kardeşim,

Eline sağlık keyifle okudum MT de böyle yazılar görmek beni yazmak iin tekrar heveslendiriyor. Sayenizde buralarda turlamaya devam ediyorum.

Yeni raporlarını dört gözle bekliyor olacağım.

Mesajımı anacığının çok hoşuma giden lafını temenniye çevirerek bitireceğim

İki bokun aynı yere düşmesin inşallah kardeşim.

Sevgilerimle

Güzel gezi olmuş...

Bu arada resimlerin hepsi çok güzelde şu kılıçlı resimde duvardaki satin ne işi varmış arkadaş yahu.!

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Güzel paylaşımın için teşekkürler Celil kardeşim,Düzce'den geçerken haberim olsaydı keşke manayla tanışmış olurduk,biraz da beraber yol yapardık,bi daha ki sefere İnşallah.

hocam haberleşelim birdahaki sefere inşallah ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

Celil kardeşim,

Eline sağlık keyifle okudum MT de böyle yazılar görmek beni yazmak iin tekrar heveslendiriyor. Sayenizde buralarda turlamaya devam ediyorum.

Yeni raporlarını dört gözle bekliyor olacağım.

Mesajımı anacığının çok hoşuma giden lafını temenniye çevirerek bitireceğim

İki bokun aynı yere düşmesin inşallah kardeşim.

Sevgilerimle

Ne güzel duadır bu :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cüzdanı kaybedip kötü başlayan gezin neyseki sonradan düzelmiş başından geçen kötü olaylar için geçmiş olsun deyip paylaşımın için teşekkür ederim sağlıcakla...

Gördüm ki adım geçti bu güzel kareler içinde bizde görüldük.Cevap hakkı doğdu.
Övgü dolu sözlerin için teşekkürler celiloğlu yine ve herzaman bekliyoruz.

(((((((ah oğul şimdi gençsin bunların acısını ilerde çekeçeksin, iki bokun bir yere düşmüyor ne edecez biz senle böye )))))))
bu güzeldi inan gülmekten yazamıyorum :))))))))

Celil hocam, okurken büyük keyif ve feyz aldım.Teşekkürler paylaşım için.Hatta çıkıp 2 tur atsam mı dedim ama camdan kafayı uzatınca vazgeçtim.:)

Saygılar.

Celil hocam, okurken büyük keyif ve feyz aldım.Teşekkürler paylaşım için.Hatta çıkıp 2 tur atsam mı dedim ama camdan kafayı uzatınca vazgeçtim.:)

Saygılar.

Tesekkür ederim yorumunuz için aman bu havalarda motora binmeyini hem kensiniz hem aileniz için...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar