Bakırköy trafik tescil nerededir

arkadaşlar merhaba,yeni aldığım motorun eski sahibi, ruhsatı bakırköyden çıkarmış...ben Pendikteyim...

Sirkeciden banliyo trenine binip bakırköye gelmeyi düşünüyorum.tek bildiğim yol bu... Trafik tescile bakırköy tren istasyonundan en yakın en kestirme nasıl ulaşırım.

teşekkürler....

vespone motorun hayırlı olsun. Bakırköy trafik şubesi bakırköy meydanına 2 dakika bakırköy tren istasyonuna da max 3 dakika uzaklıkta =) trenle gitmen senin için kolay olur. Emniyet müdürlüğünün içinde otobüs durağının hemen karşısı. Eğer deniz otobüsüyle gitmeyi tercih edersen biraz yürümüş olursun. Otobüs durağının oradan kadıköye taksi dolmuşlarda kalkıyor.

bakirköy tren istasyonundan çıkıp sola dönün,özgürlük meydanına dogru yürüyüp meydanı da geçiniz,incirli caddesi yönünde ilerlerken hemen sağınızda göreceğiniz mavi boyalı binadir ilçe emniyet müdürlüğü.tam minubus duraklarının karsısında ve kapısında polislerin nokta nöbeti tuttuğu yer..........zaten tren istasyonundan yürüme mesafesi 700 bilemedin 800metredir bu uzaklık....kolay gelsin

sağolun arkadaşlar

iyi ki motosiklet kullanıyorum dedirtiyor bu tür dayanışmalar, yardımlaşmalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar