Bakın ve bir TÜRK olarak gurur duyun...

URL=http://img7.imageshack.us/my.php?image=041tw3bz.jpg]
041tw3bz.th.jpg
[/URL]

»»»»»» Bu Mesajda ki resim / resimler modaratör tarafından silinmiştir.»»»»»»
Forum sayfalarına atılan resimler max. 640 X 480 piksel boyutundan büyük olamaz..

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

arkadaşlar bu resimleri ben bir başka forumdan aldım ve tüm motor sevenlerle paylaşmak istedim. evet KANUNİ SEYHAN'ın ne hale geldiğinide daha önce görmeyen arkadaşlar da görsün istedim.
bu motoru arkadaş kendi el emeğiyle ve hayal gücüyle yapmış.
ne diyelim gerçekten tebrikler TOMAHAVK...

Moderatör tarafında düzenlendi:
o foruma da yazmıştım, buraya da yazıyorum: o farlar bence çok abartı olmuş ve kötü duruyo:mrgreen: elciklerin önündekiler olmasa belki:)

ewet farlar biraz abartı olmuş ama yinede manyak bişey olmuş eline sağlık tşk..

%100 herkez herşeyi beyenecek diye iddaa etmiyorum ama hayal gücü işte. sen farları değiştirirdin ben arka çantayı. çünkü deri üzerine çalışılmış motorda o konsept olmamış bence.
ama sorun bu değil bence dostum. demek ki regal'leri tiger'ları land cruiser'leri insanlar kendi zevkine göre ve standart firmaya bağlı kalmayarak süsleyebilecekler.
bence bir ışık olur bu motor insanlara ve bana...

Güzell fakat Türklükle alakasını anlayamadım(hele de arkasındaki yazıyı görünce).

Bence bunda pek yaratıcılık yok. Motora ne var ne yoksa takılmış, boş yer de kalmamış motorda. Ne bulduysan tak mantığı olmuş.... Pek bir çizgisi yok. Çantalar bile belli bir konsept düşünülerek konmamış. Altı kaval üstü şişhane olmuş biraz. Tasarımın da bir çizgisi omalı yani, tarzı olmalı. Bunun tarzı yok bence, dediğim gibi boşluk bulduğun her yere birşeyler takarak gereksiz kalabalık yapılmış. Ama emek saygıyı hak ediyor. Tasarım ise kötü. Plakanin yeri bile... Küçükken öğretmenlerin sırtına gizlice yapıştırdığımız yazılar gibi eğriti durmuş.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Takdir ettim.
Görünüşü beğenmeyenler olabilir, ama bu tamamen kişisel zevk işi.
Farları eleştirmişsiniz, ama pratik bir faydası olduğu muhakkak: Görülmeme diye bir problemi kalmamıştır arkadaşın :p
Benim asıl merak ettiğim bu kadar yükün Seyhan'ın performansını nasıl etkilediği?

evet bencede plaka olmamış. ama düşünüyorum da bulamıyorum yerde...
TÜRK lükle alakası bence firmanında bu hale getireninde bir TÜRK olması. adı sonuçta kanuni. burda çok kişi gördüm bir tane elcik değiştiripte bak bunları ben seçtim nasıl fikir ama dediklerini?
bir çok şey yapmış arkadaş kafasından. sonuçta bu tarz motorlar sahibinin aynası değil mi sen bu kadar takmazdın o takmış. bence bunlara kafayı takmayalımda istenilince neler yapılabilirmiş ona bakalım

Eline sağlık bu işi yapanların sonuçta farklı olan ve hayallerini deneyenler,gerçekleştirenler her zaman alkışlanır vede alkışlarım.Genede bunu türklüğe bağlamamak lazım ben hayalgücüne bağlıyorum.:p :cat:

Ben aksine farları ön tarafı çok beğendim.Gerçekten gece bunları açıyormusun?Gerçekten deli aydınlanırsın yollarda:pAma arkayı beğenmedim.Orası abartı geldi.Tabiki genede renkler ve zevkler tartışılmaz.

Son düzenleme:
YAV TAMAM BEN PES ETTİM ALKASI MALAKASI YOK BU ADAMIN TÜRK'lük le...
HEMEN BAŞLIĞI DEĞİŞTİRİYORUM YETER Kİ RAHATLAYIN....

FLAŞ FLAŞ FLAŞ,,, ŞOK ŞOK ŞOK....

BAKIN VE TÜRK'lüğünüzden UTANIN...
TÜRK markası br motora, üstelik kendiside TÜRK olduğu halde nasıl bu ismi verir PES DOĞRUSU...:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tomahawk yanii hakan arkadaşımız çok sevdiğim bir kişidir kendisini yakınen tanırım başlığı açan arkadaşımız motorun tamamen bu hale el emeğiyle ve hakanın kendi maddi manevi çabalarıyla getirilmesinden etkilenmiş ve heyecanını paylaşmak istemiş türklükle olan bağlantısını kurmak istedikten sonra çok rahat kurabilirsin sevgili F650NNN
bu motor yaratıcılığın simgesidir kanuni bu motoru görüp hakan arkadaşımızı tebrik etti hatta vee yanlış hatırlamıyosam bu motoru almak bile istedi hakan arkadaşımızın şu an suzukı Vstrom motoru da var buna rağmen bu motoru satmak istemiyor ve onun için çok değerli tamamen el emeği var üzerinde bu resimler için teşekkürler mb2908

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar