Bakın bakalım kiminle karşılaştım :)

Hangi benzinlikte yıkıyodu bisikleti söylede elalem gidip nöbet tutsun kenan gelcek diye =)

CBA

süper yaaa ne güzel karşılaşma
abi adamda hakllı devamlı motor olmazki böyle işte araba bisiklette keyifli oluyodur.süper yaa çok hoşuma gitti valla.keşke bende böyle bi yerlerde denk gelsem :(

çok şanslısın kimse yok yanında ben uzun süre soru sorardım galba :pins. bizede nasip olur karsılaşmak :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkdaşım nerde karşılaşdın o benzinciye gidelim bari devamlı

neden bisiklet sorusundan ziyade bisiklete binerken bile giydiği kıyafete bakın siz ?

Mersin İl Temsilcisi
ömründeki enstantanelerden biri olmalı... daha güzel anılara...

Tatlı bir anı olacak karşılaşma.:) Kenan'ın mütevazi olması çok güzel..:cat: Başarılarının devamını diliyorum.

Moderatör
Benzinin pahalı olması olabilir mi:p

Benzin pahalı diye zamanla bisiklet moda olur.. O moda oluncada bisiklet vergisi gelir. Sonra o da tuzlu gelince yaya devam ederiz hayatımıza.. O zaman da yayalardan trafige çıkma vergisi alırlar.. Aman duymasın sayın TIKAN bakanımız, ilham kaynağı olmayalım birde adama durduk yere :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benzin pahalı diye zamanla bisiklet moda olur.. O moda oluncada bisiklet vergisi gelir. Sonra o da tuzlu gelince yaya devam ederiz hayatımıza.. O zaman da yayalardan trafige çıkma vergisi alırlar.. Aman duymasın sayın TIKAN bakanımız, ilham kaynağı olmayalım birde adama durduk yere :)

:):):mrgreen:

Çok güzel bi tesadüf olmuş yaa.Zaten bi motorcu başka kimle tanışmayı isterki mesela 50 centi görsen konuşsan o kadar mutlu olmazdın bence

Sessizce benzinlikde bisikletini yikamasi,bence bilmiyorum benzin fiyatlarini protesto olabilirmi dedim??????ince detay atlamamak lazim :) isin sakasi tabiiki bu ama iyi bir rastlanti...

ktm bisiklet...artık çok fazla binemiyorum ama motora merak sarmadan önce çok binerdim kendime görede iyi bir bisikletim var.tam bilmemekle beraber kenanın bisikleti tr de yok getirtmiş veya getirmiştir ama tahminimce 2000, 3000€ arası bi fiyatıvardır diye düşünüyorum bi röportajındada takımıyla yapmış olduğu anlaşmada pist lerin haricinde motora binmesi yasak ama tr de biniyor belki bu yasak kalkmıştır bide bisiklete form tutmak için bindiğini söylemişti o röportaj da.

:mrgreen::mrgreen: evet ama zaten bisikletten fazlasıyla vergi alınıyor yarı profösyonel bi bisiklet almaya kalksanız 1500ile2500tl arası bi fiyat tutuyor aslında motordan daha palı bi spor ama tr de pek bilen yok zamanında çok uğraştım bu işlerle gözümün önünde adam bir dişli setine 650€ verdi motordada olduğu gibi bisiklettede sınır yok fiyat konusunda.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar