Onu Halis abine ver bir ayagı cukurda lazım olurmus de benim gonderdigimi soyle :mrgreen:
Mutlu yıllar Sinan abi:rendeer:
abi akşam sinerjisi yarattınız yüs kaslarımda valla...süpersiniz...ama kuduruksunuz aklınız fikriniz zıpırlıkta...bide benim adım çıkmış dokuza...benim pabucum dama valla...
Lam o kösele gerilirmi hiç..... Caaaart diye yırtılır site database error verir... :queen::queen::queen:
çok sağol dostum , inşalllah beraber yanyana tekere kalkacağımız günlere kısmetSinan abim nice bol tekerli yıllara :cherry:
efsaneler ölmez kankaabi akşam sinerjisi yarattınız yüs kaslarımda valla...süpersiniz...ama kuduruksunuz aklınız fikriniz zıpırlıkta...bide benim adım çıkmış dokuza...benim pabucum dama valla...
:queen::queen::queen::queen:Lam o kösele gerilirmi hiç..... Caaaart diye yırtılır site database error verir... :queen::queen::queen:
coşku sel oldu valla tutabilene aşkolsun...
smırno insanı yaş kaç oldu hacı ...kutluyoz ama kaçı...![]()
çok sağol dostum , inşalllah beraber yanyana tekere kalkacağımız günlere kısmet
efsaneler ölmez kankasen efsanesin her zaman her yerde
:queen::queen::queen::queen:
''mete_han , tigermbz , alp_tunay ,smirnouf '' eskiye dönüşmü seziyorum yoksa![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 ----------
24mü oldum 25 mi oldum hiç bilmiyom valla , o yaşa ayak bastın bu yaştan günaldın olayından hiç çakmam03,11,1985 hesapla abi bende merak ettim kaç yaşıma girdiğimi
![]()
teşekkürler abi :cat::cat:Sağlıklı mutlu nice senelere :rendeer:
o senin sevgin saygın kanka...bilmukabele...bbadayı unuttun bu arada..gay bora...
alp tunga yaşlandı kalkmaz oldu klavyesi...:queen:
lan ben sen doğduğun yıllarda Gülhane Parkında Orhan Ferdi konserlerine kaçardım banliyölerde kapıdan sarkan veledlerden biriydim...
tigerde bitti...memur oldu bilinmi...tüm özel..tüzel ve cinsel hayatı bitik vaziyette...:queen:
bakıyorum hemen verdin magazin haberleriniarmut_ışıklar' Alıntı:tigerde bitti...memur oldu bilinmi...tüm özel..tüzel ve cinsel hayatı bitik vaziyette...:queen:
doğrumu yani yazdıkları , ben şaka yapıyo diye düşünmüştüm :queen::queen::queen::queen:bakıyorum hemen verdin magazin haberlerini
artık sana resmi kanallardan kitleyecem, politik bir dil kullanacam![]()
çok teşekkürler
savaş abim , tebriğin için çok teşekkürlernoktalara motor yazcaktın galiba , ama 2 ayaklımı 2 tekerleklimi orasını tam kestiremedim
Hangisi abi ? :queen::queen:
teşekkürler abi :cat::cat:
bdayday ile geçenlerde biraz yazıştık , ihmal ettiğini kabul ediyo
abi bi yazmışınki gören +18 film çeviriyoz zannedicek![]()
bakıyorum hemen verdin magazin haberlerini
artık sana resmi kanallardan kitleyecem, politik bir dil kullanacam![]()
çok saol dostumnice mutlu yıllara![]()
o konuda şüphen olmasın abi , kısaca Turkish PowerArtık orası senin ferasetine kalmış,.
cc si düşük olsun diyeceğim.
Beni utandırmayacağından eminim![]()
Bora hepimizi ihmal ediyor...yalan olduk inan...
şu an Eskişehirde bir alışveriş merkezinde güvenlikci...![]()