Bakımsız Rus Tarzanı Smırnouf Nice Yıllara...

abi akşam sinerjisi yarattınız yüs kaslarımda valla...süpersiniz...ama kuduruksunuz aklınız fikriniz zıpırlıkta...bide benim adım çıkmış dokuza...benim pabucum dama valla...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi akşam sinerjisi yarattınız yüs kaslarımda valla...süpersiniz...ama kuduruksunuz aklınız fikriniz zıpırlıkta...bide benim adım çıkmış dokuza...benim pabucum dama valla...

Lam o kösele gerilirmi hiç..... Caaaart diye yırtılır site database error verir... :queen::queen::queen:

Sinan abim nice bol tekerli yıllara :cherry:
çok sağol dostum , inşalllah beraber yanyana tekere kalkacağımız günlere kısmet :)
efsaneler ölmez kanka :p sen efsanesin her zaman her yerde :)
Lam o kösele gerilirmi hiç..... Caaaart diye yırtılır site database error verir... :queen::queen::queen:
:queen::queen::queen::queen:

''mete_han , tigermbz , alp_tunay ,smirnouf '' eskiye dönüşmü seziyorum yoksa :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 ----------

coşku sel oldu valla tutabilene aşkolsun...

smırno insanı yaş kaç oldu hacı ...kutluyoz ama kaçı...:)

24mü oldum 25 mi oldum hiç bilmiyom valla , o yaşa ayak bastın bu yaştan günaldın olayından hiç çakmam :p 03,11,1985 hesapla abi bende merak ettim kaç yaşıma girdiğimi :p:p

çok sağol dostum , inşalllah beraber yanyana tekere kalkacağımız günlere kısmet :)

efsaneler ölmez kanka :p sen efsanesin her zaman her yerde :)

:queen::queen::queen::queen:

''mete_han , tigermbz , alp_tunay ,smirnouf '' eskiye dönüşmü seziyorum yoksa :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 ----------

24mü oldum 25 mi oldum hiç bilmiyom valla , o yaşa ayak bastın bu yaştan günaldın olayından hiç çakmam :p 03,11,1985 hesapla abi bende merak ettim kaç yaşıma girdiğimi :p:p

o senin sevgin saygın kanka...bilmukabele...bbadayı unuttun bu arada..gay bora...

alp tunga yaşlandı kalkmaz oldu klavyesi...:queen:

lan ben sen doğduğun yıllarda Gülhane Parkında Orhan Ferdi konserlerine kaçardım banliyölerde kapıdan sarkan veledlerden biriydim...:p

tigerde bitti...memur oldu bilinmi...tüm özel..tüzel ve cinsel hayatı bitik vaziyette...:queen:

Sağlıklı mutlu nice senelere :rendeer:
teşekkürler abi :cat::cat:
o senin sevgin saygın kanka...bilmukabele...bbadayı unuttun bu arada..gay bora...

alp tunga yaşlandı kalkmaz oldu klavyesi...:queen:

lan ben sen doğduğun yıllarda Gülhane Parkında Orhan Ferdi konserlerine kaçardım banliyölerde kapıdan sarkan veledlerden biriydim...:p

tigerde bitti...memur oldu bilinmi...tüm özel..tüzel ve cinsel hayatı bitik vaziyette...:queen:

bdayday ile geçenlerde biraz yazıştık , ihmal ettiğini kabul ediyo :)
abi bi yazmışınki gören +18 film çeviriyoz zannedicek :p:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
armut_ışıklar' Alıntı:
bakıyorum hemen verdin magazin haberlerini
artık sana resmi kanallardan kitleyecem, politik bir dil kullanacam :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok teşekkürler :)

savaş abim , tebriğin için çok teşekkürler :) noktalara motor yazcaktın galiba , ama 2 ayaklımı 2 tekerleklimi orasını tam kestiremedim :p Hangisi abi ? :queen::queen:

Artık orası senin ferasetine kalmış,.
cc si düşük olsun diyeceğim.
Beni utandırmayacağından eminim :)

teşekkürler abi :cat::cat:

bdayday ile geçenlerde biraz yazıştık , ihmal ettiğini kabul ediyo :)
abi bi yazmışınki gören +18 film çeviriyoz zannedicek :p:p

Bora hepimizi ihmal ediyor...yalan olduk inan...

bakıyorum hemen verdin magazin haberlerini
artık sana resmi kanallardan kitleyecem, politik bir dil kullanacam :p

veririm...:p foyalarını bir bir ortaya çıkarıcam...:bounce:

nice mutlu yıllara ;)
çok saol dostum :):)
Artık orası senin ferasetine kalmış,.
cc si düşük olsun diyeceğim.
Beni utandırmayacağından eminim :)
o konuda şüphen olmasın abi , kısaca Turkish Power :p:p
Bora hepimizi ihmal ediyor...yalan olduk inan...

herhalde kanka , adam yaz ayları turizm'i baltalamakla meşgul , doğal olarak bizi ihmal ediyo ama kışa yine gelicek geri kürkçü dükkanına :p:p

şu an Eskişehirde bir alışveriş merkezinde güvenlikci...:)

şu an Eskişehirde bir alışveriş merkezinde güvenlikci...:)

sevindim ülkem için , turizm geliri artıcak vatanımın :p:p
neyse sayın abim , ben yatar artık , yarın erken saatte dersim var , okuyup büyük adam olmam lazım :p
alp_tunay gelirse boş bulmasın topic'i sen sahip çık , gerçi ona hediye ettiğim hap'tan sonra topic'e yaklaşmaz herhalde :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar