Bakalım Esmer güzelini beğenecekmisiniz ???

Zamanım Olucak Tam Benlik İş Deli Gibi Tek Tek Toplıyıcam Bu Motoru Nikelajları Parlattırıcan Boyıyıcan Temizliyicen Off :) 74 Model Ford'a Yaptığım Gibi :) Klasik Araçlar Gerçekten Çok Güzel Oluyor...

Zamanım Olucak Tam Benlik İş Deli Gibi Tek Tek Toplıyıcam Bu Motoru Nikelajları Parlattırıcan Boyıyıcan Temizliyicen Off :) 74 Model Ford'a Yaptığım Gibi :) Klasik Araçlar Gerçekten Çok Güzel Oluyor...

Ondan hiç bir emek esirgemeceğiz eğer o bizden güzelliğini esirgerse gözüne dursun :)

kolay gelsin. benim merak ettiğim bişey var. km. sayacını nasıl toplayacaksınız? yenisini mi alacaksınız?

ama olmuyor artık başlayın toplamaya çekin koyun fotoları bizde takip edelim

Abi uğraşmayı seviryorsun ama bu motor canını çok yakar bence daha düzgün bir motor bakarsan daha rahat edersin(Motor aksamı bir sorun değilde gövde kısmı çok zor):cat:

Abi uğraşmayı seviryorsun ama bu motor canını çok yakar bence daha düzgün bir motor bakarsan daha rahat edersin(Motor aksamı bir sorun değilde gövde kısmı çok zor):cat:

Ben gövdeden , kaportadan hiç çekinmiyorum onuda başarı ile bitiririz inşl

hadi ama bir an önce başlayın dagıtmaya bir önce antikayı o da heveslensin yeniden yollara çıkacagı için.:p ama resimleri bol bol çekin bizlerde görelim.bir arkadaşımda var bartında samanlıkta yatıyormuş 10 senedir,rahmetli dedesinden kalmış.getir dedim şunu bir toplayalım beraber ama maddi olanaktan getiremedi daha malum bir sürü masraf yapmak lazım,size kolay gelsin şimdiden;başlayınca bitmiyecek iş yoktur

hadi ama bir an önce başlayın dagıtmaya bir önce antikayı o da heveslensin yeniden yollara çıkacagı için.:p ama resimleri bol bol çekin bizlerde görelim.bir arkadaşımda var bartında samanlıkta yatıyormuş 10 senedir,rahmetli dedesinden kalmış.getir dedim şunu bir toplayalım beraber ama maddi olanaktan getiremedi daha malum bir sürü masraf yapmak lazım,size kolay gelsin şimdiden;başlayınca bitmiyecek iş yoktur

İnan sabrettiğinize değecek şimdilik bazı eksik parçaların siparişlerini verdik bekliyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kolay gelsin.Orjinal bir makına olacak :cat:

Bu akşam Esmer güzelininin sesini dinledim :) Motoru temizliğe nikelaja göndermeden çalıştırp sesini dinledim tek marş yetiyor şimdilik müjdem bu ama önümüzdeki hafta içinde etap etap resimleri koymaya başlarım

Evet esmer güzelini geçenlerde çalıştırıp o haliyle bir tur atmıştık şimdi temizlik ve boya , nikelaj işleri bizi bekliyor onun içinde motoru parçalara ayırmaya başladık.

Ve işte ekip molada :) beni soracak olursanız resmi çeken benim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar