Bakalım Esmer güzelini beğenecekmisiniz ???

Şu sözü çok severim hayattada her zaman yanımda olmuştur, Cüret eden kazanır, kesinlikle bu motor ayağa kalkar azimle ve sabırla şimdiden bitmiş halini bekliyoruz kolay gelsin şimdiden..

Sizler böyle destek olduktan sonra dağ olsa yıkarım hiç merak etmeyin :)

bizde sabırsızlıkla bekliyorz tabi ..arada bi resimler eklemeyi unutma :)

Sonu güzel olur inşaallah:cat::rendeer:
Gerçi senin eline geçen motosiklet kız gibi olur hadi bakalım abi yap şu canavarı.:cat:

Çift kafa olsaydı tadından yenmezdi. Bende 1956 sı vardı R26 modeli. dayanıklı aletler. Ama çift silindirlisinin tadı başka olmalı. Ama yinede bunun revizyon aşaması çok zevkli olur. başarılar.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

slm efsaneyı gerı dondurmek, sıfır almaktan daha heycanlı ve bırazda zahmetlı olacak, umarım en kısa surede motosıkletı ayaga kaldırırsın ve fotoları bızmle paylasırsın, kazasız surusler dılegımle sansın bol olsun
BMW motosıkletı sadece 1 kere surdum 1953 modeldı yenı cıkan cogu motosıklere gore nerdeyse tıtresımsızdı ve kıs ayında yenı cıkmıs motosıklet 1 kere marsa basmayla calıstı.
Motosıkletıne temız bakanlar ıcın saftlı olması bence dezavantaz:rendeer:

slm efsaneyı gerı dondurmek, sıfır almaktan daha heycanlı ve bırazda zahmetlı olacak, umarım en kısa surede motosıkletı ayaga kaldırırsın ve fotoları bızmle paylasırsın, kazasız surusler dılegımle sansın bol olsun
BMW motosıkletı sadece 1 kere surdum 1953 modeldı yenı cıkan cogu motosıklere gore nerdeyse tıtresımsızdı ve kıs ayında yenı cıkmıs motosıklet 1 kere marsa basmayla calıstı.
Motosıkletıne temız bakanlar ıcın saftlı olması bence dezavantaz:rendeer:

Evet ibrahim kardeşim benimde niyetim o ruhsat sorunlu çıksada bunu zevk için yapıp arada şehir içinde turlarım ona kimse ses çıkarmaz :)

Baslıgı okudugumda soyle en az 1000cc lik siyah bir motor bekliyordum... Bu yurutmek onemli degil. Toplayıp Tarihi eser olarak saklamak gerekli..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar