Bakalım Esmer güzelini beğenecekmisiniz ???

Sizce EFSANEnin pabucunu dama atabilirmi kendisi 1952 model bir esmer güzeli

Deponun içi saman doluydu fareler eniklemişti :)

Ustalar yakında iş başında olacak :

ayrıca dama değil gökdelenin tepesine bile atar yapılsın görelim mutlaka

geçen sahibinden de görmüştüm adanalı bir ustaydı galiba epeyce vardı elinde isteyene toplarım sepet takarım falan yazıyordu ama dükkanın önü bmw doluydu

Mersin İl Temsilcisi
fareleri kovmasaydın da yatacak yer karşılığında çalıştırsaydın abi...

bu arada adanada enver abi var, belki duymuşsunuzdur. parçaları biraz pahalı söyler ama her türlü bmw parçasını bulabilirsiniz...
ihtiyaç halinde hala buradayım :) başarılar diliyorum ( jawanın yeri ayrı, bmw ayrı dır. haremde her çeşit olmalıdır :D )

Motosikleti
Hornet
Sabır ve çok emek gerek..
Ama bittiğinde Mükemmel bişey olur:p

Eski model araba ve motosikletleri çok severim.. Umarım senin güzeli de bitmiş halini görürüz..

abi bu makinanın parçalarının hala bmw tarafından üretildiğini biliyorum ancak bu makinayı paslarından ayıkladığında pek fazla bişey kalmacak gibi duruyor:silent:
bu arada javanın papucunun damağı atarmı demişsinya ikisinin yeri, ayrı ama paftlı makinanın yeri apayrı :cherry:

sana şimdiden kolay gelsin allah sabırversin :rendeer:

Bildiğin ölü bu :)
Yapılırsa satın alırım ama..:mrgreen:

Hiç sevmediğim bir davranış satlık denmediği sürece sadece güle güle bin denilir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:16 ----------

enver usta odur işte :wiinkk:

Olmazsa bir Adana yapıp dostların çayını içer geliriz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:19 ----------

abi bu makinanın parçalarının hala bmw tarafından üretildiğini biliyorum ancak bu makinayı paslarından ayıkladığında pek fazla bişey kalmacak gibi duruyor:silent:
bu arada javanın papucunun damağı atarmı demişsinya ikisinin yeri, ayrı ama paftlı makinanın yeri apayrı :cherry:

sana şimdiden kolay gelsin allah sabırversin :rendeer:

Bir kısım ufak parçaları almanyadan getirtebilirm o imkan var

abi ben aslında şunu merak ediyorum sen buy motoru dükkana götürdüğünde motor ustan çığlıklar ata ata kaçmadımı dükkandan :queen:

trakya tarafındada bır ustada var bnde sahıbınden de görmüştüm toplayıp satıyor ama kendı adına toplandığını bılmek ve emeği nın olması o işte herhalde farklı duygudur kolay gelsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar