bak haklısın işte ne diyim.....doğrusun...bende nete dün girmedim ama akşam fındıklıdaydım..:bounce::bounce:
Nerden haberin oldu.???:silent:
bak haklısın işte ne diyim.....doğrusun...bende nete dün girmedim ama akşam fındıklıdaydım..:bounce::bounce:
Saat 22 den sonra aradınız len o zaman ben pijamaları giymiştim:cat:
Nerden haberin oldu.???:silent:
sende erkecisin kardeşim...bizim için hayat o saatten sonra başlıyo....:bounce:
benim teli bilmiyorsan daha bişi demiyorum...
bu sitede en kolay ulaşıcan adam benim...
Ulaşmak mesele değil cemsana her yönden ulaşılır.
r:
Hala bir şey anlayabilmiş değilim Cem ...
İnşallah yarına kadar TAŞlaşmam ....
boşver ismail bu saate kadar anlamadıysan zaten yarın gel sıfırdan başlıyalım...
Len ben herkezi erkenden arıyorum toplanma var diye :cat:
boşver ismail bu saate kadar anlamadıysan zaten yarın gel sıfırdan başlıyalım...
iyide bizde buluştuğumuz zaman aradık seni canım...benim.. o saatte oradaydık...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 PM ----------
ismailin rodajı uzun sürüyo cem ben traşlıcam onu....:queen:
Uyh darlandım ....
Terledim .....
Bir yerlerim şişti...
...
yola çıkarken aricaksınız olum...
özrünüz kabahatinizden büyük lan...
kapatalım bu konuları...
burası yeri değil çünkü arkadaşlar...
Yola çıktıktan sonra arıyacaz.
Dicezki"Cem biz marmara ereğlisindeyiz geliyonmu"...
hay aksi nan senin yüzünden işim aksadı ...
Sakın 6 patları unutayım deme ...
"Artık altımı patlar üstümü bakacaz. "
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:37 PM ----------
Yakın zamanda beyoğluna çıkalım o zaman
Cem
Organizasyonu hızlı yap ...
Plak takıldı Cem ... LAZlık yok ama Laz damarım tuttu![]()
ya hacı benim motorun frenlerini cilalmışım tutmuyodu benim aptallığım...arkadaşla gezerken...bi park yapalım belki birileri vardır diye baktım bizimkiler orada....neden aklıma geldi dersen bu korkut var ya bizim delüüüü...biz salı akşamı emrenin işe girişi sebebine parti verelim ufak tefek pasta keselim dedik..bu akşam çalışıyorum yarın taplanalım dedi....senin için yarın da burada oluruz...dedik..ben sadece bu lafın üzerine oraya gittim ...bu da çizgili pijamalarını giymiş yatmış......:queen:
ben de baktım orada yok bi arim dedim kötümü etmişim.....ben zaten o saatte oradaydım daha önce nasıl arim...
anlatabildimmi uzun oldu ama idare et...sen pazar için bi cevap vermedin onu bekliyorum.....
ben kenditeşrubelerime dayanaraksana deyimki elini gözünü baglasak yüregiyle bakar yine bakar be :queen:
ya hacı benim motorun frenlerini cilalmışım tutmuyodu benim aptallığım...arkadaşla gezerken...bi park yapalım belki birileri vardır diye baktım bizimkiler orada....neden aklıma geldi dersen bu korkut var ya bizim delüüüü...biz salı akşamı emrenin işe girişi sebebine parti verelim ufak tefek pasta keselim dedik..bu akşam çalışıyorum yarın taplanalım dedi....senin için yarın da burada oluruz...dedik..ben sadece bu lafın üzerine oraya gittim ...bu da çizgili pijamalarını giymiş yatmış......:queen:
ben de baktım orada yok bi arim dedim kötümü etmişim.....ben zaten o saatte oradaydım daha önce nasıl arim...
anlatabildimmi uzun oldu ama idare et...sen pazar için bi cevap vermedin onu bekliyorum.....
pazar deniz yalan olur....
Len sana bir şey diyen varmı sen beni her zaman arıyorsun.aksini falan söylemedim canım benim :cat:
Len sana bir şey diyen varmı sen beni her zaman arıyorsun.aksini falan söylemedim canım benim :cat:
bırak korkut bunların hepsi aynı...
gönül ister hep beraber olalım....sen bilrsin kardeşim..cuma akşamı deneriz şansımızı...
olmadı bi film çekeriz.:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------
pazara geliyon demi len...son ra yok ben duymadım yok ben bilmiyom deme bak...:bounce::bounce::bounce:
İyi o zaman .
Bende birine teslim edeyim mangalı....
gönül ister hep beraber olalım....sen bilrsin kardeşim..cuma akşamı deneriz şansımızı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------
pazara geliyon demi len...son ra yok ben duymadım yok ben bilmiyom deme bak...:bounce::bounce::bounce:
cuma akşamı bakarız emel....
bırak korkut bunların hepsi aynı...
Akilos arıyor şimdik inkar etmek yanlış olur birde apaçi arıyor.:cat:
SApanca ne olacak korkut ...demedi demee sonra.