Bak bakem bi:)

walla çok süper aletler hayyran kaldım.nası dengede durduğunu anlamamışken ön kaldırdıya şuurumu yitirdim.ve bayada hızlı gibi duruyo..

ads305z7qq.png

evet ya gercekten cok güzel bir oyuncak yapmıslar toyrus da chooper vardı belli hızda kullanırsan iki teker üzerinde gidiyordu yanlarında düşmesinde diye iki tane teker koymuslar ama bunlar çok tatlı paylaşım için teşekkürler

çok süper ama arabanın sovu sonunda dahada süper paylaşım için sağol

paylasima tesekkurler ama bence sacma bi video..yersiz yere hizlandirma yapmislar ayni goruntu bi kac kere hizlandirma yapmislar..bence hic hos olmamis..genede tesekkurler..

gazman' Alıntı:
paylasima tesekkurler ama bence sacma bi video..yersiz yere hizlandirma yapmislar ayni goruntu bi kac kere hizlandirma yapmislar..bence hic hos olmamis..genede tesekkurler..

İyide kardeş ordaki motor yamaha RACE 1 değilki:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sadece oyuncak bu kadar eleştirmenin manasi ne:queen: :queen:

Geçenlerde bunlardan daha büyük üzerine çocuk binebilen akülü motorların şovunu görmüştüm. Minikler akıl almaz numaralar çekiyordu..Eline sağlım paylaşımın için teşekkürler..

güzel video eline saglık ama adamlar o motorda o dengeyi oluşturmak için bayaa ugraşmış olmalı :mrgreen: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar