BAJAJIN YENİ REKLAMI :)

Bajaj rs200 e yeni reklam yapmis. En sonda japona ayar felan veriyor.Youtube'da bulamadim. Bulan paylassin :)

Bu mustafalarda genel bir sıkıntı var galiba,üretimde banttan düşmüş bunlar sdffsd

Asıl bu reklama karşı yamaha'nın yaptığı reklamı göreceksin.. Bulan varsa paylaşsın çogüzel.

Bu srilanka orijinli bajajı hıc sevmedım,kırık jantları olayında da altın elbıselı adam olayındada antıpatımı kazandılar,cevremde 3 kişiyi vazgecirtip baska marka modeller yonlendırıp aldırdım,umarım tutunamaz ve buralardan gıderler o cooooookkk kibar zarif distributorlerıyle bırlıkte.

Zannedersin ki Kawasaki H2R geçti.. :)
Özenti kötü şey..
Kendin ol..
Ne diye sürat vurgusu yapıyorsun ki ?

arka frene basarak stoppie yapıldığını öğrendik bajaj sayesinde :)

o değide reklamdaki motor sesi pulsarın değil egsoz sesi pulsarın değil :) 200 ns in reklamı süperdi öyle birşey çekselermiş gene iyi olurdu
cf moto canavar gibi reklam yapmış

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------

birde bu var tabi :)

Son düzenleme:
Benim merak ettiğim şey şu...
Nasıl oluyorda motosiklet son sürat (ekrana göre) sağa doğru giderken oluşturduğu rüzgar sola doğru çıkıyor...:pl:
Şöyle diyeyim katşınızdan size doğru gelen bir araç yanınızdan geçtiğinde rüzgarını yüzünüzdemi ensenizdemi hissedersiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar