Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
V15'i kullandım güzel motor ama tercihimi YS125'ten yana kullanırdım. V15'in geleceği yok ama Yamaha YS125'in paçalarını hep getirir. Bajaj'ın bu sene birşey getirdiğini yada sattığını görmedim şuana kadar.
motorsiklete ayırabileceğim bütçe en fazla 13.000 tl üstü motorlara anca vlogların videolarını izleyebiliyorum motor fiyatları malum.aslında cb 125f te var listemde ama bu ikisi ağır basıyor
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2017-yeni-yamaha-ys-125-ler-tum-renkleri-ile-stoklarimizda-447656975/detay/
2017 model yamaha ys 125 e bu para verilir mi sizce sırf japon diye,sanki iki yıl geriden başlamış oluyorsun tamam trafiğe çıkış 2019 olacak ama model 2017
ikisinide kullanmadım ysnin ybrden çok farkı olduğunu düşünmüyorum. düşük km ybr bulur kalan parayla aksesuar alır ömür boyu mutlu mesut binerdim. uzun yolda bajajdan daha konforlu gidicegine eminim
bence yamaha tip olarak bajaj dan daha iyi bajajın avantajı abs li olması ama sadece ön teker..150 cc motor euro4 full enjeksiyonlu ve abs li 11.000 tl civarı başka bir model yok bu özelliklerde o fiyattta
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:44 ----------
2. el mi diyorsunuz bu paraya yani rodajı kendim yapamayacağım