Bajaj tebrik mesajı

Değerli Bajaj Ailesi;

2016 yılı ilk 3 ayı sonuçlandı. Elimizde önemli ve sevindirici veriler var.

İlk 3 ayda 2015 yılına göre parekende satışlarındaki artış oranı tam 3 kat. Bajaj Auto da Türkiye’ye bir tebrik mesajı gönderdi.
Bizler de bu sevincimizi sizlerle paylaşmak istedik.

YÜKSEK TEKNOLOJİ-UYGUN FİYAT-YAYGIN SATIŞ SONRASI HİZMET DESTEĞİ-YAKIT TASARRUFU-SAĞLAMLIK VE DAYANIKLILIK gibi temel prensipler üzerine oturtulan Bajaj ürünlerine göstermiş olduğunuz teveccüh için tüm Bajaj ailesine teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla...

6PvpgP.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
200rs nin fiyatını 10 bine çekersiniz 200ns gibi çok satar

süpersiniz ekrem bey, bajajı gerçekden çok sevdim, başarılarınızı devamını dilerim, pulsar 400cc yide iple çekiyorum, saygılar.

Fiyat/performans olarak Japon ve Çin tekeline son verdi Bajaj. Güzel alternatifler geldi ülkemize. Ben de bunlardan faydandım zamanında.

Umarım cc bazında daha yüksek ss makineler getirirsiniz.

Üslubuna dikkat et bence.15 yaşın da ergen yok karşında.Herşeyin bir yeri var.

Hayırlı olsun ekrem bey.Türkiyeye ilaç gibi gelen bir başarı sağladınız ,vesile oldunuz .

Kişilere göre kurallar değişiyor da benim mi haberim yok?Vurgulamak amaçlı kalın ton,renkli yazı durumları mevcut değil mi? Karşımda 15 yaşında bir ergen olmadığı için takıldım zaten bana göre tam olarak yeri burası demek ki. Yanlış olan üslubu dile getirdim diye üslubuna dikkat eden kişi ben olmalıyım öyle mi?

Hayırlı olsun Ekrem Bey. Bu haberle beraber motor
çeşitliliği de artar umarım.

Sizi bulmuşken sorayım.:)
V15 modeli Türkiye'ye gelecek mi?

Ekrem Bey sizi ve firmanızı tebrik ederim. Markanızın bu kadar kısa sürede bilinirliğinin artması yalnızca fiyatla olabilecek birşey değil. Motora ilgisi olmayan insanlar bile Bajaj'ın TV'deki veya yayın organlarındaki reklamlarını görerek artık markayı, en azından motorun şeklini bilir hale geldiler. Yapılan ürün her zaman kaliteli olmak zorunda değildir, her firmanın bir hedef kitlesi vardır. Yeterki satılan mala destek verilsin ve arkasında durulsun. Bunu başarır ve sürdürebilirse Bajaj bizim gibi sözde zengin, gerçekte dar ekonomilerde söz sahibi olabilir, hatta her anlamda lider firma haline gelebilir.

Hayırlı olsun. Sektördeki ucuz ama güvenilir ürün açığını kapattığı için bizde Bajaj'a teşekkür ederiz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Buradan sorayım; 200NS'lerdeki stop etme sorunu çözüldü mü?

ulan heryerde Pulsar görüyorum artık ...acayip bi olay...ulaşılabilir naked...

Forumdan Uzaklaştırıldı
o değilde aynı motorda bu adamlar birde enduro çıkartırsa seyreyle gümbürtüyü :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yiyor ama çalısıyor.

Bajaj dusuk cc'de rekabet sazini eline aldı bir kere daha da bırakmaz. Ben Ekrem beyi Facebook üzerinden de takip ediyorum maşallahı var gece gunduz arı gibi çalışıyor hergun bir ilde.

Yıllardır bu ülkede motor satan isin kaymagini goturen honda suzuki Kawasaki gibi firmaların tenezzül edip ciddiye almadığı yerlerde bile bajaj var bu takdir ettiğim en önemli yanları.

Eksikleri yok mu ? Var bana gore de cok ciddi eksileri var, ama bu tempoyla devam etsinler çok değil 1-2 sene içinde kafada gormeye başlarız.

Su anda Türkiye de çalışan 2 firma var biri Yamaha biri bajaj gerisi yatarak para kazanıyor..

Tebrikler Ekrem Bey. Doğru fiyatlandırmayla asıl bombayı 400 cc modeller patlatacaktır.

Ekrem abi emeğin büyük gerçekten ilk zamanlar takip ediyordum ns200 almaya bile kaparo vermiştim sevkiyat geç kalınca başka motosiklete yönelmiştim :)

Yazılan yorumları da olabildiğince okuduğunu biliyorum-varsayıyorum, bir soru yöneltmek istiyorum.
Üst segmente geçmeyi ne zaman düşünüyorsunuz?

Fotodaki motosikleti almak isterdim yani, uygun bir fiyattan gelirse ve bir çok kişinin de alabilecek olduğunu düşünüyorum.

Bilmeyenler için cs400 modelin adı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar