Şuan cbf 150 var.Yakın zamanda uzun yolda beni üzmeyecek bi motor almayı düşünüyorum.(Hız meraklısı değilimde tır sollanmıyo ne etçük).Motoru alırkende biliyodum böyle şeyler olacağını.Yoksa 130la giden cbfler görüp 'Ya abi adamlar 130 yapıyolar ama hadi benimki 125 yapsın oda yeter' diyerek almadım bunu.
Şehiriçi kullanmak için CBFi satmadan 2. bi motor alırım diye düşünüyordum.Fakat malum çarşı karıştı.Yani 2 motor sahibi olacak kadar durum yok
O kadar çok motor arasında gidip geldimki.Başka bir konuda başınızı şişiririm.
CBFte tek sorun servis problemi(Evt hondanın servisi burda yok).
Bu durumda
Servis problemi olmamalı
120-140 kmlerde gidilebilmeli
Şehiriçinde çok yormamalı(Dominarda sadece bu problem olabilir SANIYORUM)
Yine bi japon alayım diyorum.Servis yok ne yapçaz acil bi durm olsa? 50 liralık sevise 200 liramı bayılalım?Hemde daha geç gelecek bir çözüm için.
Servis olmayan markalar OUT
Bazı arkadaşlar 'japon servisler az ama işinin ehli.Bajaj servisleri ööö kaka' falan muhabbetlerine girmesinler ltfen.Her markanın her servisinde pronlem yaşayıp paylaşan arkadaşları görüyoruz.
Japon japon diyoruzda o kadar yıldır bu piyada olan ağalar servis koyamamışlar ve bazı arkadaşların 'dünkü b.k' dediği bajajda heryerde servis açmış.
Seçenekler TVS , Bajaj , mondi , yuki falan filan .Burda japon servisleri olsa durum ne olur bilemem ama fiyat-performans olayına girersek yine bişey değişmez
Yani şuan seçim Bajaj olucak GİBİ...