Pulsar tavsiye ederim.Arlarında 2500 tl fiyat farkı var.Tek farkı ön grenajının olması. Ayrıca rs200 çok komik bir motor![]()
Teşekkürler yorumun için. Ne yönden komik bi motor.
Bence öyle tuhaf bir motor.Ss'mi,Naked'mı,commutermi belli değil O farkı ödemeye değmez.:cat:
Şekil olarak ben çok beğeniyorum. 200ns ile egzoz ön abs ve grenaj farkı var sadece. Ancak çok güzel duruyor namussuz. Yakından görmenizi tavsiye ederim.
2.el işine gelince, 200ns e göre biraz zarar yazabilir. Çünkü 2.el alırken insanlar nasıl olsa aynı motor diye düşünebilir. Bence aradaki fiyat farkı fazla ns ile rs. Bu durumda 2.elde rs satarken bir miktar zarar edilebilir.
Örneğin, 3 ay önce ns imi 6800e sattım. 9.000de , çizik siz servis bakımlı garantili.
Alacak olsam ns 6800e alırım tekrar.
Rs e kaç veririm peki diye düşününce, aynı özellikte Rs e 8000 verebilirim.
Şimdi 0 ları arasında 2800tl fark var. Ben alıcı olsam 1200tl kadar fark vermeyi aklım alıyor ama daha fazla kesinlikle vermem.
Bu durumda o 1600tl gibi mantıksızlık ve zarar yazabilir benim düşünceme göre.
10 bin Tl ye geçen sene 2013 model siyah çiziksiz kazasız tertemiz cbr 250r mı 9.500 km de satmıştım.
Pulsar 200 ns f/p olarak evet. Ama rs modeli 200 cc değmez.Ayrıca motosikleti yakındadan gördüm bence 10 bin tl çöpe atmak gibi birşey.Çünkü rakibi her zaman 250 cc sınıfı olacağı için hor gorulecek karenajlarıda ucuz degil ve ayrıca bulabilecekmisin piyasası oturmamıs bir motosiklet.
Pulsa 200 ns yada 250 cc japon al kafan rahat olur.
pulsar hindistan şikayetlerini oku yeter.....customer complaints bajaj india diye gir google den ara....
Kuralkan (Kanuni)....hyosung getirdi sonuç ne oldu.....bayiliği bıraktı artık parça yok
Kuralkan (Kanuni)....hussar getirdi yani (CPİ) sonuç ne oldu......bayiliği bıraktı artık parça yok
Kuralkan (Kanuni)....pejo scooter Kanuni Mz getirdi sonuç ne oldu.....bayiliği bıraktı artık parça suyunu çekti yok artık...
Kuralkan (Kanuni)....Kanuni Phantom 180i getirdi sonuç ne oldu.....bıraktı artık parça yok
Kuralkan (Kanuni)....PGO scooter getirdi yağ soğutmalı sonuç ne oldu.....bıraktı artık parça yok
Kuralkan (Kanuni)....şimdi bajaj getiriyor sonuç ne olacak......birkaç sene getirecek....sonra bırakacak....ve gene parça yok olacak söylemedi demeyin olan sizlere bizlere olacak....ama ben artık kanmıyorum....Yamaha dan şaşmıyorum...kesinlikle....
ALIRKEN biraz pahalıya al ama DEĞERİNDE de satabilirsin sıkışınca.....Akıllı olun ey Milletim
pulsar hindistan şikayetlerini oku yeter.....customer complaints bajaj india diye gir google den ara....
Kuralkan (Kanuni)....hyosung getirdi sonuç ne oldu.....bayiliği bıraktı artık parça yok
Kuralkan (Kanuni)....hussar getirdi yani (CPİ) sonuç ne oldu......bayiliği bıraktı artık parça yok
Kuralkan (Kanuni)....pejo scooter Kanuni Mz getirdi sonuç ne oldu.....bayiliği bıraktı artık parça suyunu çekti yok artık...
Kuralkan (Kanuni)....Kanuni Phantom 180i getirdi sonuç ne oldu.....bıraktı artık parça yok
Kuralkan (Kanuni)....PGO scooter getirdi yağ soğutmalı sonuç ne oldu.....bıraktı artık parça yok
Kuralkan (Kanuni)....şimdi bajaj getiriyor sonuç ne olacak......birkaç sene getirecek....sonra bırakacak....ve gene parça yok olacak söylemedi demeyin olan sizlere bizlere olacak....ama ben artık kanmıyorum....Yamaha dan şaşmıyorum...kesinlikle....
ALIRKEN biraz pahalıya al ama DEĞERİNDE de satabilirsin sıkışınca.....Akıllı olun ey Milletim