Yavaş git, bol bol mola ver. Ne diyelim ki şimdi? =)
200cc bence çok ideal bir aralık.Kolaylıkla 100-120 yaparsın,az yakarsın,kamyon-otobüs sollarsın.Ama popolar taş olur o yüzden bol bol dinlen altına havalı yastık koy şu rossmandakinden
Teşekkürler sağolun.Çok rahat yapılır hemde, fakat oturduğunuz selenin konforunu muhakkak yükseltmelisiniz.Bunun için ben pedli bisiklet taytı öneririm ikinize de.Artci için Rosmandan aldığın, havalı minder de Çok etkili, kullandım oradan biliyorum.
Günde en fazla 300 km yapın, fazla yapacaksanız gereksiz rezillik olur.Sonuçta tatilde keyif yapmak amacında olduğunuzu varsayıyorum.
Rota olarak sahiller çok sıcaktır, sırasıyla Bolu, Amasra, safranbolu, Nevşehir, Burdur İsparta, Antalya, Marmaris, Izmir, Çanakkale, Istanbul rotası hoş olabilir.Biraz araştırın her çeşit rotalar bulabilirsiniz..
Motorun Cc'si gayet yeterli takılmayın, her yer radar dolu 100 km geçmek yasak, daha yeni yedim 114 km ile.Çok sık denetim çevirme radar ve hız tünelleri var.Limitin üstünde seyrettiğiniz takdirde iki üç tane radar cezası yemeniz olası..
İyi tatiller..