Bajaj Pulsara geçiş için yeterlimidir acaba ?

Selamun aleyküm. Tekirdagdanım 21 yaşındayım 1 seneyi aşkın forumda geziyordum foruma üye olmak şimdiye nasip oldu, tüm Abilerime Kardeşlerime selamlar.:santa:

öncelikle 4 yıldan beri motor kullanıyorum çok seviyorum motor kullanmayı gece uykumda bile motor görüyorum o derece :queen:
ilk motorum 125 lik bi scooterdi o , şimdiki motorum mondial 150mc toplamda 20,000 km den fazla tecrübem oldu
şimdi ailemide zar zor ikna ettim sayılır. bajaj pulsar 200 ns almak istiyorum bu motoru yakından felan inceledim ama sürmek nasip olmadı
bunun 150 mc ile arasında öyle fazla bi güc artımı olurmu kullanabilirmiyim daha dogrusu gayet sakin bilinçli bi kullanıcıyım
bide aklımda megelli 250 r var oda hosuma gidiyor. ikisinin de fiyatı aynı gibi 7500 tl bütcem var hangisini tavsiye edersiniz.
250 cc ve üstü motor tecrübem hiç olmadı.
(ikinci el honda al veya başka motor al diye yorum yapmayın lütfen sadece bu iki motordan birini alabilirim. japon felan alcak bütce yok)

şimdiki motorum 162 cc bajaja geçmemde sıkıntı olmaz heralde
Herkese teşekkürler

lkmp5b.png

ilk başlangıç motoru bile olur .ve şunu söyliyeyim 150 cc ile 250 cc arasında aman aman bir fark yok sadece tatminkar.yol tecrubenizde olduguna göre çok kısa bir süre sonra oda sizi tatmin etmemeye başlar :)

tatmin eder galiba 100 120 km arasında motor kendini yırtmadan gitsin yeter o bana uzun bi yola gitmeye kalkıom 70 80 bayıyo adamı gazı 120 ye sabitleyip gidilir heralde

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------

7500 e pulsar kaldı mı? İkinci el bile yok sanırsam

sahibindende var baya bi 7000 7500 8000 arası tabi deiştirmezlerse çakallık yapıp

Alabiliyorsan pulsar al, megelliden uzak dur derim.

Nedenlerini de kısaca açıklayayım, bajajın parça sorunu yok servisi daha yaygın ve 2. elde satarken fazla zarar etmezsin.

Megellide ise hepsi tam tersi. Şekline kanıp aldanma derim. Bu ikisi arasında kesinlikle bajaj pulsar :cat:

tatmin eder galiba 100 120 km arasında motor kendini yırtmadan gitsin yeter o bana uzun bi yola gitmeye kalkıom 70 80 bayıyo adamı gazı 120 ye sabitleyip gidilir heralde

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------

sahibindende var baya bi 7000 7500 8000 arası tabi deiştirmezlerse çakallık yapıp

O zaman acele et derim,durduğu yerde durmoyo Pulsar.Zamanında Hondaya kızardık Pulsar Hondayı da geçti

Aynen megelliyi bırak bajaj pulsar al sen , ve tecrüben de gayet yeterli böyle sağlıklı cc yükselttiğin için de seni ayrıca tebrik ediyorum. Keşke her motorcu senin gibi olsa.

Aynen megelliyi bırak bajaj pulsar al sen , ve tecrüben de gayet yeterli böyle sağlıklı cc yükselttiğin için de seni ayrıca tebrik ediyorum. Keşke her motorcu senin gibi olsa.

çok teşekkür ediyorum bu motoruda alır baya bi binerim saten bu işler yavaş yavaş oluyo etrafımdaki insanlar durmadan 600 lük felan al dıyolar o nası motor öyle ama bilmiyorlar motorun nası bi güç ürettigini

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

Alabiliyorsan pulsar al, megelliden uzak dur derim.

Nedenlerini de kısaca açıklayayım, bajajın parça sorunu yok servisi daha yaygın ve 2. elde satarken fazla zarar etmezsin.

Megellide ise hepsi tam tersi. Şekline kanıp aldanma derim. Bu ikisi arasında kesinlikle bajaj pulsar :cat:

benimde kafam yattı bajaja megelliyi alsamda parça sıkıntısı ve arızalardan korkum yok aslında elim yatkın motorda çogu şeyi kendim yaparım anca büyük bir arıza olursa anca öyle motorcuya giderim

600 lük makine oyuncak değil sıfır yüzü 3 küsür saniye mi ne , km tecrübesi eğitim trafik bilgisi ve belli bir pişme olmadan gerçekten tehlikeli. Ben hayatımı seviyorum dersin arkadaşlarına bi daha 600 lük al derlerse :D

Bence yeterlidir ama arasinda çokta bisi fark yok alicaksan ben biraz daha yuksek cc tavsiye ederim

600 lük makine oyuncak değil sıfır yüzü 3 küsür saniye mi ne , km tecrübesi eğitim trafik bilgisi ve belli bir pişme olmadan gerçekten tehlikeli. Ben hayatımı seviyorum dersin arkadaşlarına bi daha 600 lük al derlerse :D

aynen öyle eşek hoşaftan ne anlar :D

Benim ilk motorum. Ehliyeti aldıktan sonra kullandığım ilk motorsiklet yani Pulsarla öğrendim diyebiliriz motosiklet sürmeyi ve hala öğreniyorum. Ben de uzunca bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum bana fazla bile bu motor :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar