BAJAJ PULSAR RS 200 --LER CAYIR CAYIR YANDI !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Forumu terk etmek için kaç para istiyorsun ?
Söyle aramızda toplayıp verelim,sende bizde kurtulak he olmaz mi ?

Hocam tamam Bajaj dan hoşlanmıyorsun artık ama kötülemene ya da digiturk ün radyo kanallarındaki yanan sömine görüntüsünden hallice yanan motosiklet videoları paylaşmana pek de gerek yok. Yorma kendini. Motorunu da ikinci el bir japonla değiştir. Sen rahat biz rahat.

İnşallah o motorundan bir ömür boyu ayrılamazsın. O nefret ile hergün sürmeğe devam edip aynı duyguları tekrar tekrar yaşarsın 😂

Neden motorunun kıymetini bilip keyfini çıkartmıyorsun? Burada senin motoruna gıpta edip de alamayan bir sürü insan var. Biz zevk alırken sen nasıl bu kadar nefrettesin anlam veremiyorum.

do_not_feed_the_troll_by_veilx-d38viyi.jpg

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Sat şu motoru sen de kurtul biz de kurtulalım.

Sizde varya o motoru isteyip de alamayanlar var benim gibi mesela her marka model motosiklet yanabilir elektronik sıkıntısı olur benzin damlatır birşey olur yani olabilecek şeyler bunlar bakımlarını düzenli yaparsan niye sıkıntı olsun diyelim ki bakımları tam olmasına rağmen yandı veya birşey oldu hakkını hukuki yollarla ararsın.

Ybr 125 esd vardı kardeşim bende evlendim çocugumuz olacagında sattım otomobil aldım sonrada ev borcuna girdik şimdi motosikletim yok ama aynı senin

motorundan bi abimde var inan gıpta ile bakıyorum özlüyorum motosikleti sende yok yandı yok şöyle diyorsun bak bulamayan var keyfini çıkar ya boşver en

iyisi senin elinde olandır.

Yani forumda pislik olsun ve bu pislikten ben prim yapayım , herkes beni tanısın ama nasıl tanırsa tanısın , b-k olmayan her ürüne b-k atayım insanların iştahı - hevesi kaçsın PULSAR200NS kullanıcıları motordan soğusun diye bu kadar boş konular açmak ya da bu kadar boş yorumlar yapmak neden ?

İnan çözmüş değilim senin bir pulsarın varmı bunada emin değilim ?
İnsan kendi bindiği motordan sorumludur bunuda belirteyim.
Seni en son bajaja şikayet edicem mahkemeye versinler :queen:
Ya da bana iş , okul , ev gidiş geliş güzergahını söyle plakayı kapatıp çarpayım kurtulsun bu millet artık ne diyim ben yazarken gülüyorum sen okurken gülüyormusun acaba insalarda bana böyle davranıyor diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar