M musicefe Katılım 2 Tem 2015 Mesajlar 37 6 Nis 2017 Konu Yazar #1 Merhabalar bajaj pulsar 150 ns motoruna devir kesici takılabilirmi
E efendy06 Katılım 20 Eyl 2013 Mesajlar 2,767 6 Nis 2017 #2 Amaç? Gaz kolunu kapatırsanız devir kesilir zaten. Bu arada, muhtemelen biyerlerde kesiyordur. Yani benim bildiğim gerçekten kesicisiz motor sayısı 1 elin parmaklarını geçmez.
Amaç? Gaz kolunu kapatırsanız devir kesilir zaten. Bu arada, muhtemelen biyerlerde kesiyordur. Yani benim bildiğim gerçekten kesicisiz motor sayısı 1 elin parmaklarını geçmez.
fatih.met Katılım 10 Ara 2015 Mesajlar 5,023 Motosikleti Tiger1200, Tvs Apache 6 Nis 2017 #3 vutu vutu etmesini istiyorsun bende çok istiyordum ama maliyetlidir. önce enjeksiyon yakıt sistemi koydurcaksın ve enjeksiyon çipine gerekli kodlamalar ile devir kesiciyi ayarlayacaklar kaç bin devirde keseceğini. vutu vutu Son düzenleme: 6 Nis 2017
vutu vutu etmesini istiyorsun bende çok istiyordum ama maliyetlidir. önce enjeksiyon yakıt sistemi koydurcaksın ve enjeksiyon çipine gerekli kodlamalar ile devir kesiciyi ayarlayacaklar kaç bin devirde keseceğini. vutu vutu