Bajaj Pulsar n250

Merhaba arkadaşlar bütçem 100bin uygun fiyattan dolayı bu motoru qlmayi düşünüyorum
İlk motorum olucak forumdaki bilirkişi ve tecrübe sahibi insanların beni aydınlatmasını istiyorum.parasinin hakkını verir mi parça vb sorunları var mı

Motosikleti
Ns200 15"
Bajaj'da parça sorunu yaşama ihtimaliniz çok çok az, kendi distribütörü parça satışı sağlamakta. Kronik olarak sanırsam bir problemi yok, paranın hakkını vermesi ise çok karışık bir konu, zamanında 8000-9000 tl bandında çıkan Ns200 şuan 95.676 tl gerisine siz karar verin :).

Ya bu para olayına devletin suçu denetleme sıfır geçen berberim 2 tane motor almış satmak için koymuş hal böyle olunca millet napmasin.topraklarimiz bereketli her türlü fırsatçı çakal çiyan yetişiyor üstad. Bu arada kafama takılan bir detay kuralkan bayi Tuzla'da Tuzla'da ki bayide ürün varmıdır ve çıkışı orda yaparlar mı sitede bakınca bayileri olarak Bağcılar gibi yerler de çıkıyor da pek sıcak bakmıyorum ana bayi veriyorsa ara bayiler ile uğraşmayı çünkü yorumlarda bu ara bayileri herkes sıkıntı yaşamış.

Motosikleti
Ns200 15"
Ya bu para olayına devletin suçu denetleme sıfır geçen berberim 2 tane motor almış satmak için koymuş hal böyle olunca millet napmasin.topraklarimiz bereketli her türlü fırsatçı çakal çiyan yetişiyor üstad. Bu arada kafama takılan bir detay kuralkan bayi Tuzla'da Tuzla'da ki bayide ürün varmıdır ve çıkışı orda yaparlar mı sitede bakınca bayileri olarak Bağcılar gibi yerler de çıkıyor da pek sıcak bakmıyorum ana bayi veriyorsa ara bayiler ile uğraşmayı çünkü yorumlarda bu ara bayileri herkes sıkıntı yaşamış.

Motosikleti Kuralkanın web sitesinde ne tarih verildiyse genelde onun civarımda tarih veriyorlar, bildiğim kadarıyla ön sipariş alıyorlar ve zamanı gelsiğinde motosikleti teslim ediyorlar. Almaya niyetlendiğiniz gün ödemeyi kapatırsanız gelen zamlardan etkilenmiyorsumuz.

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Diğer açtığın konuda da cevaplamıştım. Servis hizmetini alacağın bajaj bayisine gidip siparişi veriyorsun. Onlar Kuralkan'ın iban numarasını veriyorlar. Sen EFT yapıyorsun gerisini onlar hallediyorlar. Kuralkan'ın gösterdiği teslimat tarihinden bir kaç gün öncesine motorum gelmişti.
Yukarıda belirttiğim yoldan ilerleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar