Bacac fılsar.
tüm sorunların toplandığı emek harcanmış bir konu. mağdurlar kervanına eklenirken ben de bu konuyu hortlatma gereği duydum.
aynı sorunu üç kere gösteren ve de 20 bine gelmeden iki kere açılan bir motor neden değiştirilmez ya da para iadesi yapılmaz?
motor satış rekortmeni 2020 model pulsar ns200.
en temizi olsun diye kredi çekip aldığım o halde bile ancak garantili bir 2. eline gücümün yettiği tüm hevesimi kursağımda bırakan motor.
garantiden değişiyor tamam da garanti bitince sürekli cepten masraf mı edeceğim ben bu merete?ben bu kadar kafam ağrısın diye mi iki tane bakıma toplam 700 tl para verdim.? yedek parça sıkıntısı ve laf anatamadığın satış sonrası çağrı merkezi de cabası.
satmaya kalksam kim alacak 2020 model toplanmış motoru?
tamam fiyat performans ürünü dedim bu paraya 6 vites, abs, 24hp o kadar olsun dedim, ufak tefek zırıltı, çizilme vida gevşemesi olur dedim sineye çektim ama pandemiden dolayı parça gecikebilir deyip de binlerce yeni motoru ithal edip yedek parça işini ihmal etmek de ne oluyor?
motor kiminde iyi çıkmış olabilir ama bu ithalatçı ile keşke hiç ülkeye girmeseydi.
Sifir aldigim dominarda bir kac problem yasamistim. Garantiden sifir parcalarla degistirilip cozulmustu (hatta garantisinin bitmesine 2-3 ay kalmisken). Acikcasi ilgi alaka iyiydi.
Her fırsatta belirtmemize, anlatımamıza, forumdaki konulara, konulardaki açıklamalara, anlatımlara rağmen yine de fiyat çekiciliği, görsel ve bilen bilmeyenin konuşmaları yüzünden bolca satılan motosiklettir kendileri.
Geçmiş olsun. Başka birşey diyemiyorum malesef.
Şimdi birileri çıkıp hemen alta yazar;
-"Kardeşim, ama ben aldım mutlu mesut kullanıyorum hiç sorun olmuyor. Niye markayı kötülüyorsunuz." diye.
Kötü olan şeyi kötülemeye korkan millet olup çıktık. Yaşadığı sorunu dahi acaba kim ne der diye düşünüp korkarak yazamaz konuşamaz olduk.
Motorda her zaman sıkıntı çıkabilir. Önemli olan bu değil. Önemli olan karşında senin sıkıntını çözecek bir muhatap bulmak.
Bununla birlikte bizim milletin kuzu gibi sessiz şemsiyeyi seven insanlar olduğumuzu bildikleri için umursamıyorlar.
Herşeyde sessiz kalıyoruz her gördüğümüz foruma internete şikayet yazıyoruz. Ama bir Allah ın kulu da kalkıp resmi yerlere başvurmuyor.(yapanlar üzerine alınmasın)
Geçen forumda yazı açmış birisi Kuralkan bana bunu bunu yaptı diye, adama diyosun şikayet et kazanırsın. Adam bir gün sonra paramı aldım şikayet etmedim diye yazı yazıyor.
Şimdi böyleleri olduktan sonra firma niye umursasın sen olsan sen de umursamazsın.
Söylenecek çok şey var ama neyse...
Kuralkan dan yeni bir müjde :
Garantideki motorun tamir süresi 45gune çıkmış .

Evet resmi olarak 45 gün olmuş.
link:
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2020/02/20200212-14.htm
Ekinde mevcut.
12 Şubat 2020 ÇARŞAMBA
Resmî Gazete
Sayı : 31037
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
[url]https://i.hizliresim.com/aY2pz9.jpg[/url]
benim garanti belgemde bu yazmıyorsa verilmiş hakkı nasıl geri alabilirler? gerçi burası Türkiye illa bir yolu vardır. vatandaşın aleyhine ne varsa uyguluyorlar helal olsun.