Bajaj boxeri test eden yokmu
Sağolasın bilgiler için Tipi evet kötü ama cafe racer için uygunben test ettim onunla ilgili de yazacağım ama kısaca şunu diyim
tipi herkesi açmaya bilir ama kalite ve problemsiz bir motor olduğunu her açıdan beli ediyor. herşeyini basit sağlam ama tipsiz yapmışlar. kocamana bir farı var ve cbf150 den daha güçlü.
Enjeksiyon ışığı neredeYalnız videodaki de enjeksiyonlu. Marşa basmadan önce kontağı çevirdiğinde göstergelere bakın.
Yalnız videodaki de enjeksiyonlu. Marşa basmadan önce kontağı çevirdiğinde göstergelere bakın.
Şu motorsuz kaldık sabırla bekliyoruz pulsarı mayıs 5-7 deniyor, iki üç gündür yürümek beni mahfetti başka motor alayım dedim ama sym alsam arada 3500 lira inazuma alsam 5000 lira fark var ,3000 ne boxer 3800 e discover 5000 lirayada cbf veya apache alınıyor çok büyük parao yüzde sonuna kadar pulsarı bekleyeceğim, ayrıca örneğin sym wolf alsam ikinci eli zaten yavaş pulsar çıkınca kimse yüzüne bakmayabilir 11000 liraya ikinci elide temelli biter diye aklıma geldi.
Ben biraz aceleciyimdir , hemen satayım diye 3450 liraya sattım 7000km deydi yanında arka çanta demiri , çanta, ses eksozu, alarm, yedek lastikleri, sis ve çakar lambalarıda hediye ettim.Tabi çıkardığım yan koruma demiri, arka boynuzları, yedek anahtar , servis kitapçığı, tamir anahtar takımı ve 13dişliyide yanında verdim, olması gerekende buydu . Bence markası ne olursa olsun ikinci el motora sıfırına yakın para vermek enayilikten başka bir şey değildir, şu anda bir çok uyanık enayilerini bekliyor ama ben asla o şekilde alacak kadar salak değilim gider paramın yettiği sıfırını alırım ama uygun fiyata olursa alırım ancak ikinci el kendi sattığım gibi.Birde şöyle bir martaval var plaka masrafı yokmuş, güleyim bari, zaten notere 100 lira veriyorsun ve sigorta yapacaksın mecburi.Bu arada motoru alan arkadaş eksozu 150 liraya satmış motor 3300 liraya geldi ona.hocam siz apache yi kaça sattınız ? bayada aksesuar vardı üstünde. kolay oldumu satışı ?
saygılar