Bajaj pulsar 200rs

Bajaj pulsar RS200 siparişi verdim, motoruma yan çanta takmak istiyorum ancak internetten nasıl takarım ne takarım diye araştırdım yararlı bir bilgiye ulaşamadım.ns modellerine takılabildiğini gördüm ancak rs için bir bilgiye rastlamadım. Bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim,teşekkürler.

Çanta takmak için yer yok. Aletin her tarafı plastik kaplı zaten. İlla takacağım diyorsan birkaç delik açıp aparatlar takman gerekecektir.

SS lerde yan çanta kötü gözüküyor dostum. kuyruk çantası öneririm.(artçı koltuğuna oturan çanta)

Bajaj pulsar RS200 siparişi verdim, motoruma yan çanta takmak istiyorum ancak internetten nasıl takarım ne takarım diye araştırdım yararlı bir bilgiye ulaşamadım.ns modellerine takılabildiğini gördüm ancak rs için bir bilgiye rastlamadım. Bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim,teşekkürler.

AkqaZ0.jpg
[/url][/IMG]

Şüphesiz kötü gözüküyor ancak eşimle birlikte bir seyehate çıkmayı düşünüyoruz kamp çadırı gibi malzemelerimizi alabilecek çantaya ihtiyacımız olacak. Söküp takmalı birleyler takılabilse iyi olurdu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------

Tamda böyle nirleye ihtiyacım var.

Abi naaptın ya bu aletin artçı konforu berbat. Tutunacak yaslanacak hiçbir yer yok. Yenge koala gibi sarılmak zorunda kalacak. Keşke daha rahat bir motosiklet alsaydınız.

Ayrıca üstteki resimde de çanta takmak için artçı ayaklığı iptal edilmiş. 2 kişi kullanılmaz.

Evet artcı ayaklığı fark etmedim. Yırumlarda artcı koltuğun rahat olduğunu okumuştum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar