- Motosikleti
- Henüz yok.
Sormamın sebebi nereden kaçırıyor die? Benim gibi bazılarımız zinciri çok yağlamaktan sol taraftan, ön dişlinin oradan motor ısınınca yağ damlatması gibi görünmesi. Bence servise götür bir baktır. Yağsız kalmak = motorsuz kalmak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
Linkini yollamanız mümkün müdür acaba? Memnunsanız, bozulmadıysa direk ondan alayım. Malum mart ayı geldi. Kazma kürek yakmak istemiyorum![]()
Daha önce pulsarda kullanmıştım şuan dominarda kullanıyorum bir sıkıntı olmadı.
1 Çift 12 V Motocross Evrensel Motosiklet Isıtmalı Kavrama Sıcak Sıcaklık Ayarlanabilir Motokros Gidon Isıtmalı Kavrama Isıtıcı Yeni
http://s.aliexpress.com/FJrIBviE?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
valla tam olarak bilmiyorum şu silindir üzerindeki boru ya da kablo her neyse (sol taraftaki) dibinden sızıntı var. Motor 2014 model bu hafta satışını almayı düşünüyorum.
Resimli anlatırsanız daha iyi olur, sol kısımda stator ve boş vites kablo girişini var motor kısmına, eğer bu kablo kısmından terleme yapıyor ise kapak sökülüp sıvı conta sürülüp ve orijinal conta takılar işlem tamamlanacak.