Merhaba arkadaşlar sorun var
motorun depoda benzin azıcık azalınca misal yarıya yaklaşınca motorun performansı düşüyor. 140a zor çıkıyor ama depo doluyken sorun yok 160a dayıyor.
nitekim servise gittim. benzin pompasını bilgisayar üzerinden kontrol etti. orun yok gibi dedi. bi gün bırak kontrol edelim dedi ama daha fırsatım olmadı. bi fikri olan var mı?
bu arada bizim motorlar sürekli az benzinle gezince benzin pompasını yiyormuş bilginiz olsun...
Merhaba, ilk aldığımda servisteki arkadaş enjeksiyonlu araçlarda (arabada da duymuştum bunu) çeyrek deponun altına inmeyin enjeksiyonlarına zarar verir demişti, ben de depoyu doldurduğumda performans farkını hissediyorum. aslında sorun değil sadece sürekli benzin almak gerekiyor ki alacağın zaten 30 tl falan

dikkat etmek gerekir sıkıntı yapar dediğine göre böyle bir durum söz konusu yoksa uyarmazdı bence
Onun dışında stop etme olayı bende de başladı 3-4 defa yaşadım. Tehlike arz etmedi kontağa bastığınızda hemen çalışıyor (ki ilk çalıştırmada bile gaz gerektirmiyor sadece tuşa bas çalışıyor) ama can sıkıcı tabii ki tehlikeli olmasa bile sonuçta insanın canını sıkan durum.. tam köşeyi dönüyorum stop ediyor, ışığa geliyorum stop ediyor sanki acemilik gibi gözüküyor

ama dediğim gibi henüz 3-4 kere yaşadım.
Ayrıca bazı arkadaşlar rolantide titreme için yazılım attırmış ama performansında düşme olmuş diye okudum, dalgalanma bende de var rolantisi sabit değil ama çok ilgimi çekmedi açıkcası bence bi önemi yok (acemice yorumdur dikkatt

)
Yalnız şu bi gerçek ki motor yüksek devirlerde çok acayip oluyor

sürekli devirli kullanma isteği oluştu bende 7bin devirin üstü sanki daha keyifli gibi, içimden geçiriyorum demek ki 4 silindir motorumuz olsa aragaz vermekten komşularla papaz olacağız diye

ama önemli husus şu ki lastikler şu ana kadar sıkıntı yaşatmadı ama bir panik firende yere serilecek gibi hissediyorum hep bi güvensizlik var bende söylemesi.
Not: Saatim hala yanlış ve bu durum beni deli etmeye başladı

r:
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------
Hocam bende de sarısı var bu sene çıktı 3 renkte sarı,kırmızı,yeşil olarak. 500 tl fazla ödedim malesef ama almışken istediğim olsun diye bakmadım artık..
Yeşilini bir kere yolda gördüm gerçekten göz alıcı duruyor insanın aklını karıştırıyor.
Ayrıca ilanını attığınız kayalar motordan aldım motorumu hizmet olarak gerçekten iyiler ve sizinle ilgileniyorlar da, tavsiyemdir