Aynı servise bir daha gitmem çevrede cihaz da o serviste var. Zaten bakıma gitmeden burdan da yazdım servisin tutumuna göre karar vereceğim diye... Pazartesi günü başka servise arıza tespit raporu isteyeceğim, gerçi sorunu nasıl tespit edecekler bilmiyorum, 10 dk binip stop etmiyor sorun yok diyip vermeyecekler %90. 756 km toplamda 9 kere stop etti ortalama 84 kmde bir stop etmiş yani ustanın o soruna denk gelmesi için en az 86 km test etmesi gerek. Ama tabiki öyle bir şey yapmayacaklar çoğu kişinin şikayetçi olduğu sorunu göz ardı edip sorun yok diyip geçiştirecekler.
Neyse ben hazırlıklıyım dava açmak için kredi başvurusu yaptım uzun ve yorucu bir süreç olduğunu bilerek ve madiyat sıkıntım olduğu halde bu konuyu mahkemeye taşıyacağım ister ilgilensinler ister ilgilenmesinler kendi sorunları.
Secim senin kardesim istedigini yapmakta ozgursun servisler biraz daha gelistirilmeli bana gore bir cogu yetersiz simdi diger motorlari goturdugum bir ustam var ne zaman sorun olsa basit bisey haricinde usta sunu al bi tur at diyorum geliyo burasi surasi sunda sorun var diyo ben bajajdada boyle ustalar gormek isterim bir coguna ayni sekil yapsan olaydan bi haber abi neyi var ne bileyim neyi var usta olan sensin surasindan ses geliyo burasi boyle abi normal ama daha once yoktu sonradan yapmaya basladi sundandir bundandir gibi ilk defa duyduk gibi servisleride var malesef iyi servisleride var bayramda canakkaleye gittim 2 tane falan pulsar gordum aslinda cok fazla gordumde millet baska illerden gezmeye gitmis ama inanirmisiniz bir suru boxer kullanan adam gordum adamlar servisten dert yaniyorlardi motor ucuz yollara geliyo kendi ustamizda hallediyoruz diyorlardi