Geçmiş olsun.
Geçen seningibi buna benzer bi olaydan muzdarip birinin yorumunu gördüm facede altında erkan ata bu konuyla ilgili servisle görüşeceğim gibi birşey söylemişti sonra durum çözüldü. aynı yolu izle istersen ister şikayet ister bildiri olarak giriş yap sana kalmış
Hocam o kişi benim.
Ramazandan 3 hafta önce servise gitmiştim ,hem önsiperlik taktırmaya hemde arka amortisör problemi çözümü için.. Ramazan boyunca sürekli aradım. Yok TR parça yokmuş yok şöyle böyle bir dedi..
İyi dedim bayramdan dönünce bakalım..
Bayramdan döndüm cumartesi aradım ,bak çok uzun zaman geçti ben bunu artık çözüm üretin dedim.
Şimdi fabrika kapalıdır Pezartesi ben fabrika ile görüşeyim dedi ondan sonra konuşuruz dedi ..Onada peki dedim.
Sonra hafta içi aradım ne oldu dedim.. Yine yok tabi...
Servis bu sefer bak ben artık forma yazacağım diğer tüketiciler de bilsin , böyle olmaz ta ben size ne zaman geldim dedim..O da sen bilirisin dedi. İyi peki dedim telefonu kapattım,
Bende face deki gruba yazdım..
Sonra ki gelişmeler şöyle ;
Facebayagı karıştı bajaj fanatikleri ile karşıtları bir birine girdi.
Sonra olaya Ekrem atat dahil oldu ben servis ile görüşeceğim diye cumartesi/cuma msj yazdı..
Daha sonra;
Daha önceleri o kadar çok servisi aradım ki bıktım usandım artık canım aramak istemediği için aramadım. Kendilerinin arayıp serkan bey buyrun parçanız geldi demelerini bekledim,..O kadar bu işin peşine düşecegime Adriana Limanın peşine düşsem şimdi adirna ile evliydim..
Sonuç ;
Hala arayan soran yok ,Ekrem atat servis ile ne görüştü mü servis ne yaptı hiç bir fikrim yok ..Geçen cumartesinden beri bana geri dönüş olmadı..
Anlıyacağın Ekrem Atat ağzımıza bir parmak bal çalar gibi yapıp ortalığı yatıştırdı..
Umarım senin sorununu çözer..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
Arkadaslar oncelikle herkese merhaba kazasiz belasiz surusler. Bu yaziyi yazmamak icin uzun sure sabrettim ancak artik sabrim tukendi. Belki buraya yazarsam benzer durumla karsilasan var mi yoksa bana ozgu bir durum mu. 28.05.2016 cunartesi gunu motorumla kaza yaptim. Ayni gun icinde motorumu bajaj yetkili servisine biraktim. 5 isgunu sonra yani 03.06.2016 tarihinde bana degismesi gereken parca listesi verildi. Hemen ertesi gun servise gidip kapora verip baslanmasini istedim. Bana pazartesi (06.06.2016) tarihinde parcalarin siparis acilacagini parcalarin 3 4 gun icinde gelecegini 1 gunde de montajinin tamam lanacagi soylendi. Tam tarihini hatirlamasam da bahsedilen tarihlere uygun olarak servisi aradim ancak parcalarin henuz ellerine ulasmadigi soylendi. Bir hafta sonra tekrar aradim yine ayni seyi soylediler. Ara ara aramaya devam ettim bazi parcalarin geldigini ancak iki parcanin (gosterge ve sol sinyal) hindistantan henuz gelmedigi soylendi. 29.06.2016 tarihinde tekrar aradim parcalarin halen gelmedigi soylendi. Gelen parcalarin takilip takilmadigini sordugumda ise takilmadigini tum parcalar tamamlaninca hepsinin tek seferde montaj edilecegi soylendi. Ve parcalarin artik gelse bile tamirin bayramdan sonra yapilacagini belirtti. 11.07.2016 tarihinde aradigimda ogleden sonra tum parcalarin geldigini ve motorumun bu hafta teslim edilecegi soylendi. Bugun tekrar aradim artik hazirdir yarin alirim sonunda diye umarken halen yapmaya baslamamis oldugunu ogrendim ve parcalar zaten dun geldi diye bir sitem duydum. Yani herturlu bana yalan soylendi. Su an kafayi yemek uzereyim.1 bucuk aydir motoru serviste bekliyor sordugum sorulara verilen cevaplar ve gercekler ortada kavga edersem motoru duzgun yapmazlar diye de dusunuyorum, olmayacak sey degil. Resmen madur edildim motorun ne zaman yapilacagi belli degil. Tarih de verilmiyor su zamana biter diye cok yogunuz diyorlar ne desek yalan olur diyorlar. Bu surec sizce normal mi ben mi abartiyorum. Ve bu konu hakkinda ne yapilabilir fikriniz varmi?
Kaza ve Gelmeyen parçalar için geçmiş olsun.
Aynen dediğin gibi kavga edersen bu adamların ne yapacağı belli olmaz.
Süreç normal değil abartmıyorsun.
Ekrem Atat Bajaj için face yazdığım İyi bir çinli dediğim için içerlemişti ama yani bir takım insaları mutlu etmek için yalan mı söyleyelim seviyeleri iyi bir çinli işte ..Kurumsal bir şirket de böyle şey mi olur,