Bugün pulsar' ı olan bir abimiz kaza geçirdi. Şükür kendinde bir şey yok. Fakat motorun ön jant, kollardan kopuk yani ön mil üzerinde jant göbeği duruyor diskle birlikte sadece. Bunun etkisiyle çamurluk kırılmış. Trafikte Sollama yaptıktan sonra aynı şeride giren aracın onu görmemesi ve yandan vurmasıyla motorun yan bariyere çarpması. Ortalama 50 km hızla oluşan bir kaza. Neden yazdım bunu Aman DİKKAT. 96 yılından buyana trafikte motor üzerindeyim, arkadaş çevremdekilerde dahil trafikte de Pulsarı olupta sakin kullananı görmedim. Marka model kötülemek yada kullanıcılarına yönelik bir öfke değil bu yazdığım. Güçlü motor süratli motor ama bu gücü sürati trafikte ispatlamayın yada birilerine ispatlamak için uğraşmayın. 125 cc lik motosikletimin yanına gelip kasksız ekipmansız pis pis sırıtıp gazlayıp gidenleri gördükçe inanın üzülüyorum. İlerde almayı düşündüğüm bir model pulsar ama cup motor apachi lerinin ilerlemiş versiyonu oldu bu motor. Motordan soğutuyorlar adamı. Eminim bu grup içerisinde böyle kullanıcılar yoktur. Güvenli sürüşler.