Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katıldım 25 mayıs gününden beri pulsar sahibiyim.

Öncelikle bugün ilk bakımı yaptırdım biraz dertliyim açıkcası. Akü suyu akmış egzozu, arka amortisörü beyazlatmış falan filan. Servis halletti egzoza boya attı ama tekrar akarmı dediğimde akabilir dendi. Biraz moralimi bozdu bu durum. Herneyse bu sorun kenarda dursun geleyim güzelliklere. Motorum 490 km de benim tecrübemde öyle. Ehliyeti ve motoru aynı zamanda aldım ve geçmiş tecrübem yoktu. Gidişi, konforu, lastikleri, aynaları benim için yeterli düzeyde. İlk motorum olduğu için bana öyle geliyor olabilir tabi. Eksikliğini çektiğim iki şey var ön cam ve çanta. Rodaja özellikle dikkat ediyorum sanırım bu durum yakıta da yansıdı. Genellikle 6500 devri geçmeden şehir içi, dışı farketmeden sabit devirde tutmadan sürmeye çalıştım. En fazla 7000 devri gördüm ve toplam 3 kere 8000 devir civarına gelmek mecburiyetinde kaldım. Depoyu fulledim 39TL.( 8,540LTx4.560) Trip sıfırladıktan sonra 267 km yol gidip tekrar fulledim 30TL'lik benzin aldı.(6.740LTx4.470)Yani hesaplarıma göre 100km'de 11.5 TL yakmış oda yaklaşık 2.54LT benzin yapıyor. Umarım daha fazla sorun çıkarmazda uzun yıllar kullanırım motorumu. Herkese kazasız belasız, mutlu sürüşler dilerim.