Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhabalar arkadaşlar.

Üç gün önce o km 200 ns alarak aranıza katıldım. Şu an 175 Km de. Allah herkese gönlündekini nasib etsin inşallah.

Arkadaslar benim 200 ns yaklasik 2050 kilometrede rodaji falan dikkatle yaptim ancak bi suredir 1500 km den sonra sanirim bosa almakta zorlaniyorum. Mesela bi sure kullanip biryerde durmam gerektiginde bosa gecmiyor yada binde bir geciyor. Motoru durdurdugumda geciyor. Buna benzer bir sikinti yasayan varmi?

Merhaba arkadaşlar.
2014 model bir pulsarım var. Bu ay içerisinde 10 bin km bakımını yaptıracağım. Aldığım günden beri hiçbir sorun yaşatmadı, fakat son 2-3 aydır denge sensörü zırıltısı başladı ve malum devir dalgalanması var.
Yeni yazılım yükleten arkadaşlar memnun kaldı mı, performansa olumlu/olumsuz etkisi oldu mu?
Yeni modellerde denge sensörü ses sorunu çözüldü mü ve 2014 modellere uyum sağlar mı,veya iptal edip sorun yaşayan var mı?
Önümüzdeki ay garantisi bitecek , garanti kapsamına giren özellikle kontrol ettirmemi önerdiğiniz bir sorun var mı ?
Bu konular hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar.
2014 model bir pulsarım var. Bu ay içerisinde 10 bin km bakımını yaptıracağım. Aldığım günden beri hiçbir sorun yaşatmadı, fakat son 2-3 aydır denge sensörü zırıltısı başladı ve malum devir dalgalanması var.
Yeni yazılım yükleten arkadaşlar memnun kaldı mı, performansa olumlu/olumsuz etkisi oldu mu?
Yeni modellerde denge sensörü ses sorunu çözüldü mü ve 2014 modellere uyum sağlar mı,veya iptal edip sorun yaşayan var mı?
Önümüzdeki ay garantisi bitecek , garanti kapsamına giren özellikle kontrol ettirmemi önerdiğiniz bir sorun var mı ?
Bu konular hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

2016 modelini aldım.. Kullanıp göreceğiz.. sorun çıkaracak mı diye..

Şu an için tek beğenmediğim korna sesi.. Bi değişik geldi.. normal mi değil mi bilemiyorum.. vakit bulunca gidip servise bir sorayım.. yada denk gelirse başka bir pulsarlının kornasını deneyeyim..

Arkadaşlar motorda sürtünme sesi geliyor ve plakalık da aşırı ses var bunun çözümünü bulan arkadaşlar var mı aranızda sinir bozuyor

Arkadaşlar motorda sürtünme sesi geliyor ve plakalık da aşırı ses var bunun çözümünü bulan arkadaşlar var mı aranızda sinir bozuyor

Plakaliktaki plastigi cikartip sadece plakayi monte et 4 tane civata attir plaka sesinden kurtulacaksin hatta aliexpresten plaka civatasi siparisi ver kuru kafa yada daha farkli sorun duzelicektir hem boyle daha guzel

http://tr.aliexpress.com/item/4pcs-lot-6mm-Chrome-Red-Eye-Motorcycle-Skull-License-Plate-Frame-Bolts-Screws-Caps-ATV-Quad/32388859766.html

Son düzenleme:
Plakaliktaki plastigi cikartip sadece plakayi monte et 4 tane civata attir plaka sesinden kurtulacaksin hatta aliexpresten plaka civatasi siparisi ver kuru kafa yada daha farkli sorun duzelicektir hem boyle daha guzel

http://tr.aliexpress.com/item/4pcs-lot-6mm-Chrome-Red-Eye-Motorcycle-Skull-License-Plate-Frame-Bolts-Screws-Caps-ATV-Quad/32388859766.html

Motora ilk bindiğimde ilk 2 km falan sürtünme sesi geliyor nerden geldiğini çözemedim ama sanırım ön lastikten geliyor bunun hakkında bir fikriniz var mı

Motosikleti
Henüz yok.
300 km oldu hala geçmedi normal mi usta sende kaç km ye kadar oldu. Yola çıkıuom ilk 5 dk yapıyo sonra gün boyu yapmıyor. Spreye gerek var mı sence uoksa ilk bakımdan sonra geçer mi

Km okuyucu sesi de olabilir, serviste jant ı çıkartın km kısmına gres uygulaması yaptırın geçecektir, veya balata ya hafif zımpara işlemi yapın yerine takın.

Motosikleti
'13 Inazuma
Makinayı getirdik garaja koyduk. 100 km kullandım rahat motor ama gıdonu yükseltmek lazım avuç ıclerım ağırmış. Gıdon yükseltme aparatı linki verebilir misiniz?

Arkadaşlar kullanma kılavuzunu okumaya başladım. Vites küçültürken motorun hızını arttırmanın mantığını pek anlamadım. Belki klasik bir şeydir ama benim ilk motorum olacağı için anlamadım.:cherry:

Arkadaşlar kullanma kılavuzunu okumaya başladım. Vites küçültürken motorun hızını arttırmanın mantığını pek anlamadım. Belki klasik bir şeydir ama benim ilk motorum olacağı için anlamadım.:cherry:

[url]http://i.hizliresim.com/ZdgyV3.png[/url]

Devri yükseltip düşük vitese geçmek için hazırlamaktan bahsetmiş sanırım.Bu şekilde vites düşürdüğünüz de arkada artçınız varsa size kafa atmaz daha rahat sürüşünüz olur ve dişlilerin ömrü de uzar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar