Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Oktay'ın dükkanın önünü. Bir TIR dolusu motordan kalan. Onların da sahibi henüz gelmemiş. TIR komple siyah motorla dolu olarak geldiği içim arkadaşın motorunu alamadık doğal olarak. Renkliler Cumartesi gelecek diyorlar. Hayırlısıyla bekliycez artık

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------

Bu da dün gece ve sabah ki haliymiş. Şimdi gördüm feyste. Öğlene kadar kapan gitmiş motoru :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Depo üstü mıknastılı çanta aldım, Bizim deponun üzeri plastikmiş :) tabi yapışmadı :queen:

Oktay'ın dükkanın önünü. Bir TIR dolusu motordan kalan. Onların da sahibi henüz gelmemiş. TIR komple siyah motorla dolu olarak geldiği içim arkadaşın motorunu alamadık doğal olarak. Renkliler Cumartesi gelecek diyorlar. Hayırlısıyla bekliycez artık
[url]http://i.hizliresim.com/BPkndD.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------

Bu da dün gece ve sabah ki haliymiş. Şimdi gördüm feyste. Öğlene kadar kapan gitmiş motoru :)
[url]http://i.hizliresim.com/nMB6mR.jpg[/url]
Abi oktay motora baya ilgilisin sanki dükkan senin :queen:

Oktay usta bi başka ama gerçekten bahsi geçiyordu ne olabilirki diyordum gidip tanıyınca anlıyorsun işini düzgün yapan,acayip derecede makara ilgili sagolsun hatta bana baya bi takılmıştı bi konuda gittiğimde süpriz yapıcam :)

Son düzenleme:
pulsarın debriyaj cozlarsa illaki orjinalinimi alacağız.muadil parça yok mu?ybr deki gi tayvan mayvan.orjinali çok pahalı

Mondiale 17 lira vermiştik 90 tl ye balata yag degısimi işçilik dahil halletmiştik pahalıymış harbiden

Selam ahali.
Ufak bir sorum olacak, aradım mamafih bulamadım, gidon yükseltme aparatı aldım, 3cm yükselten parçadan. Hafta sonu kendim monte etmeyi düşünüyorum. Kendisi monte eden varsa fren, debriyaj ve gaz tellerinin yeterli boşluğunun olup olmadığını ve başka tavsiyelerinin olup olmadığını merak ediyorum.
Sevgiler.

Selam ahali.
Ufak bir sorum olacak, aradım mamafih bulamadım, gidon yükseltme aparatı aldım, 3cm yükselten parçadan. Hafta sonu kendim monte etmeyi düşünüyorum. Kendisi monte eden varsa fren, debriyaj ve gaz tellerinin yeterli boşluğunun olup olmadığını ve başka tavsiyelerinin olup olmadığını merak ediyorum.
Sevgiler.

Önceki sayfalarda var. Tüm konular. Ben yaptırdım tüm tel ve kablolar yeterli sorunsuz takılıyor. Önceki sayfalarda gidon için farklı aparatlar da var.

Önceki sayfalarda ilgili mesajlara baktım da tam olarak durumu çözememiştim. Sevgili kdiner yardımcı oldu sağolsun whatsapptan fotoğraf göndererek. Bazı durumlarda gidonu tam sağ ya da tam sol yapınca gaz verme durumu olabiliyormuş sadece, başka bir sorun olmuyormuş anladığım kadarıyla. Hafta sonu tecrübe edeceğim inşallah. Teşekkür ederim.

Önceki sayfalarda ilgili mesajlara baktım da tam olarak durumu çözememiştim. Sevgili kdiner yardımcı oldu sağolsun whatsapptan fotoğraf göndererek. Bazı durumlarda gidonu tam sağ ya da tam sol yapınca gaz verme durumu olabiliyormuş sadece, başka bir sorun olmuyormuş anladığım kadarıyla. Hafta sonu tecrübe edeceğim inşallah. Teşekkür ederim.

Düzgün baglatirsan öyle bir şey yaşamazsın. Ben Şu kardeşime yaptırdım,
Muhammed Kandemir
+905396013533

[url]http://i.hizliresim.com/BPkndD.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/nMB6mR.jpg[/url]

Bir de utanmadan japonlar toplanmış geliyor da hintliler burada topanıyor diye .ok atmaya çalışanlar vardı, bu fotolar gayet toplu halde gösteriyor motorları, bunları Kuralkan burada toplayıp kutulamıyor sanırım? benim NS150'im de bayiye toplu halde gelmişti, adamlar sadece genel bir bakım, akü şarjı yıkama gibi şeyler yaptılar. İnsanlardaki önyargıyı kırmak zor iş, ama böyle fotolar videolar paylaşılmalı ki tapınılan markalar dışına çıkamayanlar da önyargılarından kurtulsunlar.

Kaldı ki motoru bayii de toplayabilir, neticede o motorun bakımını o bayii yapabildiğine göre herhalde gerektiğinde toplamasını da yapabilir. Şu motor işindeki kadar safsata başka camialarda var mıdır insan düşünüyor doğrusu.

NS200'lerinizi güle güle sürün. Biz de kardeşi NS150lerimizle yollardayız. :)

Son düzenleme:
Motosikleti
cf dual 230/honda crf 300
Buyuk kardesimle ortak aldigimiz nine t benim boyumu asinca yeni motor arayisim bugun itibariyle ns ile son buldu. Tabi butun parayi nine tye yatirinca para kalmadi hesapta. Motosiklet hep dikkatimi cekiyordu ama buradaki sorunlari okuyunca uzak durdum. Sonra dedim ki kendime ne kadar kotu olabilir ki diye. Umarim buyuk bir problem yasamam. Yakindan gorunce kaliteli geldi esasinda. Plaka ve ruhsat islerini halletmedim henuz, malum sigorta fiyati. Tek teklif aldim ziraat bankasindan o da 900 lira. Bugun birkac yere daha sorup, daha dusuk cikmazsa, yaptiracagim. Yas 25 ankara, ustume kayitli 3. Arac.

Son düzenleme:
pulsarın debriyaj cozlarsa illaki orjinalinimi alacağız.muadil parça yok mu?ybr deki gi tayvan mayvan.orjinali çok pahalı
Bajaj Qute debriyajını ucuza satarlarsa uydurabiliriz belki. Bajaj Qute alan varsa gerçi benim tek gördüğüm test arabaları ama Qute'de debriyaj değişimi sıkça gerekebilir bu nedenle de debriyajı ucuz olabilir. 400 kiloluk aracı içinde insanlarla hareket ettirmek isteyince baya devirli kaldırmak gerekiyo bu da debriyajı çabuk bitirir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------

Şimdi baktım 1 balata 9 lira, 6 tane balata alıyosun 54 lira. Çok ucuz olmasa da Pulsar'ın orjinal balata takımına 120 lira vermekten iyi. Bir de aynı balatadır zaten :queen:

Selâmün aleyküm değerli pulsar ailesi motorun yakıtı fazla diyorlar doğru mu 20 kuruşa çıktığı doğru mu sizlerden yorum alayım dedim sizin yakıtlar kaç ben fabrika verilerine guvenmiyorum

Selâmün aleyküm değerli pulsar ailesi motorun yakıtı fazla diyorlar doğru mu 20 kuruşa çıktığı doğru mu sizlerden yorum alayım dedim sizin yakıtlar kaç ben fabrika verilerine guvenmiyorum

20 lira koydum, tapagaz şehiriçi 150km yaptım. sen yap hesabını.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-full-aksesuar-200-ns-firsat-295102537/detay/

Motosiklet satılıktır.Yakınen görmeden karar vermeyin .Yüksek cc motosikletler ile takaslanabilirmiş.

Severim, düzgün adamdır. Hep düzgün adamdı. Titan ile kuryelik yaparken (1990'lar) Şirinevler Honda'da ustaydı. O zaman efsane Titanlarımızı hep oraya götürürdük. :) Sonra motor değiştirdik yollarımız ayrılmıştı. Nasip işte tekrar kesişti. Bu motoru alırken onun satıcısı ve servisi olması benim için ayrı bir güvenceydi. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar