Pulsar 200NS 'ime lastik alacağım. (Arka 130 70 17, Ön 100 80 17)
Çok sıcak bir yerde (Marmaris) yaşıyorum. Motosikletimi genellikle günlük turlar (50-200km) için kullanacağım. Buranın yolları genellikle bol taşlı az asfaltlı.. Sıcaktan asfalt da eriyip gidince asfalt oranı azalıyor taş oranı artıyor. Dolayısı ile ayna gibi asfalttan çok pütürlü yollarda kullanıyorum.
Bunun haricinde Haziran ayında İsveç'e gidip geleceğim. 8000km 'lik bir tur olacak.
Off-road kullanımım olmuyor. Çok ama çok nadiren stabilize yollara girebilirim.
Yukarıdaki yazdığım motosikletim, kullanım tarzım ve yapacağım turlar düşünüldüğünde tecrübelerinizden yola çıkarak bana lastik tavsiyesinde bulunabilirseniz çok sevinirim.
Ben lastikleri ve bulduğum en iyi fiyatları aşağıya tek tek yazıyorum:
*** Bridgestone Battlax BT-45 (530TL)
*** Dunlop Arrowmax Streetsmart (530TL)
*** Pirelli Sport Demon (650TL)
*** Michelin Pilot Street (610TL)
*** Metzeler Lasertec (515TL)
*** Mitas (Sava) MC25 ve MC50 (350 - 375 TL)
Varsa başka tavsiye edebileceğiniz marka-model onları da belirtebilirsiniz.
Şimdiden çok teşekkür ederim!
Çok sıcak bir yerde (Marmaris) yaşıyorum. Motosikletimi genellikle günlük turlar (50-200km) için kullanacağım. Buranın yolları genellikle bol taşlı az asfaltlı.. Sıcaktan asfalt da eriyip gidince asfalt oranı azalıyor taş oranı artıyor. Dolayısı ile ayna gibi asfalttan çok pütürlü yollarda kullanıyorum.
Bunun haricinde Haziran ayında İsveç'e gidip geleceğim. 8000km 'lik bir tur olacak.
Yukarıdaki yazdığım motosikletim, kullanım tarzım ve yapacağım turlar düşünüldüğünde tecrübelerinizden yola çıkarak bana lastik tavsiyesinde bulunabilirseniz çok sevinirim.
Pirelli sport demon derim neden diye sorarsan michelin de kullandım pirelli de sadece ikisi arasında pirelliyi öneririm.sebep zor yollarda daha iyi bir performans verdi bana michelin biraz nazlı güzel yolda iyidir kötü yol görünce su koyuveriyor performansını hiç beğenmemiştim ben.tabi İRC gibi de değildi.. sen al pirelli yi memnun kalmama ihtimalin yok tarafsız yapıyorum bu yorumu
Yorumunuz ve cevabınız için çok teşekkür ederim. Benim için çok faydalı oldu.
Michelin'in yol seçtiğini bir kaç yerde daha okumuştum.
Sanırım seçenekleri üçe indirdim.
Bridgestone BT-45
Kullananlar çok memnun, olumsuz tek bir yorum bile okumadım neredeyse. Ortadaki hamuru sert (uzun ömürlü olmasını sağlıyormuş), yanlardaki hamuru yumuşak (her koşulda virajlarda iyi yol tutuşu sağlıyormuş) imiş. Uzun ömürlü ve sağlam bir lastikmiş.
Pirelli Sport Demon
Kullananlar çok memnun, olumsuz tek bir yorum bile bulamadım. Bridgestone'a göre ömrü biraz daha azmış sadece.
Dunlop Arrowmax Streetsmart
Fiyatından dolayı listede tutuyorum, hakkındaki yorumlar olumlu olsada yorum sayısı çok az.
Pulsar'a lastik alacağım, yardımlarınızı ve aşağıdaki konuya katılımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/163461-bridgestone-bt45-vs-michelin-pilot-street-vs-metzeler-lasertec-vs-pirelli-sport-demon.html
Pulsarımı aldım sayılır ödemelerini yaptım 1 mayısa kadar bekliycem malum siyah renk takıntısı![]()
Motoru alınca bi foto at lütfen. Aylardır bunu bekliyorumpeşin fiyata pek düşmedi bayi... bugün gittim bayiye
200ns ler orta sehpa birlikte mi geliyor?
peşin fiyata pek düşmedi bayi... bugün gittim bayiye
200ns ler orta sehpa birlikte mi geliyor?