- Motosikleti
- Henüz yok.
Arkadaşlar motoru yeni aldım. 2016 modeldir. benim herhangi bir yazılım yüklemesi yaptırmam gerekiyor mu? Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.
yükletmenize gerek yok.
Arkadaşlar motoru yeni aldım. 2016 modeldir. benim herhangi bir yazılım yüklemesi yaptırmam gerekiyor mu? Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.
S.A arkadaslar.kütahya tavşanlıdakı servisimiz çok duyarlılar masallah.bakımda hangı yagı kullanıyorsunuz dedım 15/40 herhangi bi yag kullanırız dediler bende oyle herhangı bı yagı motoruma koydurtmam dedım motul varsa onu kullanırım dedım yoksa kendım alır gelırım bakımını yaparsınız dedım tamam dedıler.neyse yagı aldım gıttım servıse ben yagımı aldım dedım bakım zamanı geldıgınde gelırım dedım baktı benım yağpa bunu kullanırsan motorunuzu garanti dışı bırakırım dedı bende ne kulanıcaz ozaman dedım kendısı castrol 10/40 yag getırtmıs bunu kullanıcaz dıyor bunun harıcınde yag kullanırsn garantı dısı bırakırım diyor.varmı boyle bişey nerde duyulmuş
yükletmenize gerek yok.
Servisci arkadaşlar buralara takılmıyorlar galiba sorulara cevap yok. Yeni yazılım artıları ne yakıtta performansta artma düşme oluyormu
Rodajda ilk 312 kmde 9,875lt yakıt tüketimi yani ortalama 3,1 lt / 100km gibi bir değer çıktı.
Rodaj için bence oldukça iyi.
[url]http://i.hizliresim.com/VaD06Z.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/WkD01m.jpg[/url]
İyi sürüşler. Tekeriniz düz bassın.![]()
geçen buz gibi havada 120-130km hız ile git gel 300 küsür km yol yaptım tam bi depo bitirdi. rodajda makine.
120-130 rodaj maşallah sen çoktan rodajı yemişsin hacım![]()
redline yapmadık be hacı, sende haaa![]()
Öyle deme benim arkadaşta rodajı tamamlamadan tapa gaz sürdüydü aynı hızlarda aynı mesafede benimkinden daha çok yakıyo litre olarak hesaplamadık ama depo fulleyıp yola cıktıgımızda hep en ilk onun cizgiler gidiyo![]()
950 civari cikiyo banada bir arkadas demirden 450 yaptirmis bana 1200 cikti yas kaza gecmisi falan pek farkli degiliz hatta benim durumum daha iui olmasina ragmen boyle bi fark cikti. Motoru daha yeni aldim mont kask aldim hicbiri canimi acitmiyo bu sigorta feci hissettiriyo ..
Sigortacilar degismez hatta artar diyo deneyip gorcez artik tesekkur ederim ilginize bu arada kendim icin sifir diyebilirim baslamak icin iyi bi model sectin diyebilirmisiniz arkadaslar..yarın bir daha sorgulatın aynı yerden.Sonraki gün bir daha.Fİyatın değiştiğine dair çok örnek gördük.Meslek, medeni durum, yaşadığınız il, ilçe.Bunların hepsi kriter.
Sigortacilar degismez hatta artar diyo deneyip gorcez artik tesekkur ederim ilginize bu arada kendim icin sifir diyebilirim baslamak icin iyi bi model sectin diyebilirmisiniz arkadaslar..
merhabalar, çarşamba günü riva ve polenez koy yaptım. motor ısınınca birşeyler oluyor. ısınmadan fsm bağlantı yolunda çok rahat 100ü görürken, dönüş yolunda şile otabanında 90 üstü çıkamadım. motor gitmiyor. ayrıca polenözköyün virajlı ve yokuş çıkan yollarında çok zorlandım. yokuş çıkarken 2 defa stop etti. kaldırıken kavrama olmadan stop etti. zor zar kaldırıdım motoru. en sonda park ederken küçük bi manevra yapayım diyorum 4 defa stop ediyor. yarım metre gitmedi motor. debiyajı bırakmaya başlayınca çat diye duruyor kavramaya gelmeden. bunun sebebi rölanti sensörü yada buji olabilirmi. sensörün değişmesi gerekir mi.