Arkadaşlar istanbulda ikamet ediyorum ruhsat çıkaracağım da şu sigorta fiyatları neden bu kadar yüksek en düşük anadolu 1595 lira fiyat çıkarıyorlar. Biliyorsunuz 15 günü geçerse cezası var bunun motoru 7350 aldık bu gidişle 9500 tl ye çıkacak bize. Sigorta yaptırdıktan sonra motoru satmayı düşünmeye başladım bu saçma fiyat politikası yüzünden. Yaş 20 bu arada ilk motor değil 3. motorum fakat diğerlerini 1 seneden fazla kullanmadım o yüzden herhangi bir indirim de söz konusu değil. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir sigorta varmı ?
Demir sigortayı bir arayın derim.Kooperatif sigortasıymış.Bana da 800-1200tl arası çıkıyordu diğer sigortalar.Buradan 440tl fiyat alıp yaptırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------
Arkadaşlar bizim ön far ampulü H4 müydü? Philips Diamond vision sipariş edicem.Arabamda da kullanıyorum aynısını(H7 olanını).Renk olarak memnunum.Alttaki ufak lambaları değiştirdim.Onlar t10muş.arabamda yedek t10lar vardı mavi onları taktım hoş oldu.