Merhaba,
Bugün 1500 km de 2015 model pcx 125 imi sattım ve 200 ns aldım. Sabah motoru takas etmeye giderken yolda rüzgar fırtınaya dönüştü. fırtınada Boğaziçi köprüsünü geçerken çok büyük tehlike atlattık. Pcx' imde 39 lt çanta ve uzun tur camı olduğundan, altıda yere yakın olduğundan, en sağ şeritten 200 metre içinde istemeden sol şeritte bulduk kendimizi. Büyük motorlar da etkilendi ama onlar ağır ve büyük tekerlekli olduğundan uzayıp gittiler. Dörtlüleri yaktım, mecburen en sol şeritte durdum. Arkadan gelen araçlar farkına vardı ve yavaşladılar. Orta şeritten gelen otobüs sayesinde onu sağ yanıma alarak köprüyü geçtim. Bu olayı hayatım boyunca unutmayacağım. Kesin akşam haberlerine çıkacağız dedim. " Rüzgarda savrulan acemi motorcu kaos yarattı falan diye. Allah'tan bir şey çıkmadı :santa: . PCX o kadar çok rüzgardan etkileniyormuş ki; gelirken BAJAJ ile dönünce anladım. Rüzgar alıyor ama altından ve teker aralarından geçiyor. 5 ten 4 e çekiyorsun. 5000 devirden sonra uzuyor hayvan.:flower:. Bir de rahatça 135 km hızlara ulaşabilmesi TEM bağlantı yollarında benim nezdimde pcx e fark atıyor. Tabii ikisi karşılaştırılamaz, birisi scooter. Ben sadece iyi kötü yanlarını paylaşmak istedim iki motor arasında kalmış olan arkadaşlar vardır diye. Özellikle İstanbul içi trafikte kısa mesafelerde en iyi araçlardan birisi pcx.
Pulsar hakkında çok fazla yorum vardı. Onlarca video inceleme falan. Hepsini okudum. Emeği geçen arkadaşlardan Allah razı olsun. Yaklaşık 20 yıldır iki tekerli motorlu araçlar kullanıyorum. Eskiden böyle iletişim yoktu. Çok markada yoktu. İyi ki internet var. İyi ki bu gibi siteler var. İnşaallah daha çok insan iki tekerlekli araçları tercih eder. Umarım meclisimizde vekiller içinde de biniciler olur ve HGS, vergi, sigorta gibi hususlarda, motosiklet kullanmaya teşvik edici kararlar alırlar.
Neyse, uzun lafın kısası. Bugün Pulsarı aldım. 100 km kullandım ve diyorum ki; "İYİ Kİ ALMIŞIM...."