200 lük motorların arasına yeni bir hintli kardeşimiz katılıyor
https://m.youtube.com/watch?v=K7LpaeUmJWU
Çift eksoz- kaliteli lastikler- ABS
Fiyat 9300
Haziran 2016 da gelebilir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
Yorumlarınızı daha da açıklayıcı şekilde anlatırsanız sevinirim
1 öncedeki motoruma diye titreşimi fazla demişsiniz çinliler gibi mi bu konuda bir kaç motor örnek verebilir misiniz?
2 yağ kaçırma ne derecede ne kadar yağ kaçırıyor?
3 kesik kesik gaz yeme olayını servise danıştınız mı?
4 stop etme olayından bahsetmişiniz kışın çok soğuk havalarda motor ısıtmadan stop ediyor muydu?
Cevaplarsanız sevinirim
İyi forumlar
1 titreşim yine aynı motor üzerinden konuştum pulsar 200 ns 2 aynı motor arasındaki fark olarak
2 yağ kaçırma contaların olduğu yerden var bakımda halledicez
3 kesik kesik gaz yeme olayını istanbulda sormadığım servis kalmadı ve hepsinden aldığım yanıt aaaa o da neee ilk defa duyduk kirli benzindir o dediler ( ilk motorumdaki arıza ile ilgilide birçok servis ilk defa duyduk demişti sanki ilk defa bana denk geliyormuş gibi )uzun zamandır yapmıyor ilk başlarda çok yapıyordu
4 stop etme olayı bende 2 motorda olmadı ne motor sogukken ne debriyajı cekince bende kendi tabirimle beyin resetlemesi oluyor ve hemen çalışmıyordu akü arzası diyorlar fakat birçok videoda göstergeye kod gelirken marş yapınca çalışıyordu bende hiç olmuyordu 5 dakka bekleyip çalıştırıyordum