herifin biri atıp tutuyomuş, ben halepte bin arşın uzağa atladım diye, nasrettin hoca da atla da görelim demiş..
sallayann adam: burda olmaz ben halep'te atlarım demiş,
NAsrettin hocada da halep ordaysa arsin burda demiş..
Arkadaşın motorun deposunu yeterli seviyede doldurur,yanına bir arkadaşını daha alır cep telefonun kamerasını açar uygun bir yerden video çekimine başlatır motoru yavaşça TUTARAK yavaş yavaş açıyı artırarak yatırır nerde istop edildiği görülür sonra haklıysa bu çektiği video yu paylaşır bu iş atla deve değil ki Sonra bu açıyı(stop etme açısı) burda paylaşırsın bizde deriz ki vay bir kişi geldi olaya bilimsel sayısal veriler ile yaklaştı diye saygı duyarız yada en azından ben saygı duyarım..HALEP ORDAYSA ARŞIN BURDA..
Profiline mühendisim diye yazmışsın tüm mühendisliklerin temel ilkelerinden deney gözlemi en iyi senin bilmen lazım...
130 ile giderken motor yatırmış stop etmişte refleksi çok iyiymiş he yavrum he he bende şu helikopterden helikoptere atlarken jarşör değiştiren kim diye merak ediyordum..Sonunda buldum senin arkadaşmış...
YAnlış anlaşılmasın 130 ile giderken stop etmez demiyorum ,denge sensötü hatasız demiyorum kul yapısı sonuçta motorda bir avuç civata..
Bana komik gelen 130 ile giderken refleksi iyiymiş , anında marş debriyaj yapıyormuş...
Profilinde müh yazmışın şimdi motoru ısıt (şartlar eşit olsun) Elin elcikte olsun elcikten kaldırıp motoru çalıştır, o motoru gaz ile 7-8 bin devire çıkart kaç saniye geçiyor, Sonra o geçen saniyede müh isen zaten alabileceği yolu hesap edersin..Sonra bu işin ne kadar mantıklı olduğunu düşünürsün..Arkadaşına mı fizik bilimi ne mi inanırsın orası da sana kalmış artık..
Neyse arkadaşına helikopterden helikoptere atlayışında başarılar dilerim...
Yanlış anlaşılmasın benim itirazım motor ve arızalara değil,olabilir..inanmadığım kısım 130 Km ile yaptım dediği abuk hareketleredir,