merhaba arkadaşlar ben motorumu 2015 12.ayda aldım fakat debriyaj balatası kalkışta ses yapıyordu değiştirdim,km saate 5500devirde titriyordu değişti,arka discden sürtme sesi geliyordu değişti.km 850 km de değişti şuan 350km deyim yani 1200km yaptım lakin yeni km de saat sürekli sıfırlanıyor kendiliğinden ve motor stop ediyor rampa aşağı tam olrak neden ediyor anlamadım frene sert basıncamı oluyor çözmüş değilim.lakin ben bu sıkıntıları aldığım ilk günden itibaren yaşadım.servise git gel yordu bence sıfır motor verseler daha iyiydi.km sıfırlanma olayını sordum servise soğuktan dediler ama stop neden ediyor?
hacı olmuyo bak böyle kuru kuru müzik üsterüz :flower:
Ruzgar sesi sıkıntı ya hafif müzik atsam altina iyi olcak bidakine deneyeyim hard rock agir olur ama![]()
merhaba arkadaşlar ben motorumu 2015 12.ayda aldım fakat debriyaj balatası kalkışta ses yapıyordu değiştirdim,km saate 5500devirde titriyordu değişti,arka discden sürtme sesi geliyordu değişti.km 850 km de değişti şuan 350km deyim yani 1200km yaptım lakin yeni km de saat sürekli sıfırlanıyor kendiliğinden ve motor stop ediyor rampa aşağı tam olrak neden ediyor anlamadım frene sert basıncamı oluyor çözmüş değilim.lakin ben bu sıkıntıları aldığım ilk günden itibaren yaşadım.servise git gel yordu bence sıfır motor verseler daha iyiydi.km sıfırlanma olayını sordum servise soğuktan dediler ama stop neden ediyor?
Stop etme sorunu nedeniyle duraklamalarda,dönüşlerde motor 3.000 devirin altına düşmeden debriyajı sıkıyorum mecburen.5.500 devirde çubuğun titremesi bendede var.Şimdi servise gitsem titreme olduğu için çubukta garantiden değiştiriliyormuş desem eminim yok öyle birşey diyecekler.Yeni takılan göstergede devir çubuğu titriyor mu peki ?
saatin resetlemesi aküden kaynaklı.akünüzün değerlerini kontrol edin.stop etme olayı yeni yazılımda bazı motorlarda çözüldü.yazılım yükletmediyseniz onu güncelleyerek şansınızı deneyin derim.bazılarında bu sorun çözüldü bazıları aynen devam ediyor.ayrıca binmeden 1 dakika önce ısıtın etkisi olucağını düşünüyorum.
aydınlı toki konutlarında bi arkadaş pulsarı ittirerek çalıştırmaya çalışıyordu kendisi burdan mı merak ettim nedir sonuç
az önc ebi 50km yaptım.300km oldu.70 liralık benzin aldım toplamda 300km oldu ve yarım depoya yeni düştü.200km daha yaparsam çok hoş olurama köpek gibi basıyuorum.o 100 ekadar çıkışı bi acayip tam gaz.lastikler ne iyi ne kötü,idare ediyoruz.bi zırıltı var 4-5 bin devir aralığında,rüzgar bol,bi kere bile istop etmedi bugüne kadar,inşallah nazar değmez,saygılar
Genelde 5000 devir altı sakin hızlanmalar yapıyorum 70-80km hızları geçmiyorum. Dipgaz yapıp motoru bağırttığım da çok nadir. Motora az binince daha çok yakıyor sanki. Depoyu 2 hafta önce doldurdum. Kar yağışından dolayı motoru çıkaramadığımdan ve birkaç kere motorsuz işe gittiğimden yarı yarıya az yol yaptım. Normalde 2 haftada 200km yapmış olurdum benzin de 3 çizgiye düşerdi.
mengü egzoz da bulunan oksijen sensörü m nedir onu da kontrol ettir gerekirse değiştirsinler, senin motor hakkaten yakıyor ya, ben ve çevremdekiler senin gibi yakıt oranı yok.