Arkadaşlar dün biraz rampa aşağı 200 ns ile 157 km hızı gördüm ve kesici girdi.... Sizlerin motorlarınızın hızları nasıl arkadaşlar.. Daha fazla gören varmı... teşekkürler...
Ben bir kere 156km hızı gördüm kesici devreye girmedi 158'e kadar bekler devir kesici diye düşünüyorum. Ancak motor 145 km hızdan sonra çıkardığı seslerle resmen ağlıyoArkadaşlar dün biraz rampa aşağı 200 ns ile 157 km hızı gördüm ve kesici girdi.... Sizlerin motorlarınızın hızları nasıl arkadaşlar.. Daha fazla gören varmı... teşekkürler...
bugün gidon yükseltme aparatını taktım.motor şimdi kaymak oldu maşallah.tavsiye ederim
Marş basarken 2. viteste yokuş aşağı vurdur çalışırSelamlar, 2 aydir kapali garajda tuttugum bajaj 200ns calismadi dogal olarak. Akuden elektrik normal geliyor fakat atesleme dugmesine bastigimda cok seri "tir-tir-tir-tir..." sesi geliyor ve 5sn maksium yaparak birakiyorum. 10 defa denedim sonuc ayni. (Arada gazi sonuna kadar pompaladim ama yine de olmadi.) Ne onerirsiniz arkadaslar? Bir de aku kutup basini nereden nasil sokebilirim? (Resim, daha onceki yazi vs varsa cok makbule gecer.) 2014 Pulsar200NS 5800km.
Kardeşim hayırlı olsun... Ne kadara aldın...nerden aldın.... faydası varmı baya.... kaç cm uzadı...
Arkadaşlar Merhaba,
Pulsar ile 106 km'yi devirdik. Allaha şükür henüz ciddi bir problem yaşamadım. Benim aklıma takılan bir konu motorun ön tekerleğinden yavaş hızlarda giderken vu vu vu diye bir ses geliyor sanki sürtünme gibi 50,60 km'ye çıktığımda ise kesiliyor, servise bunu 30 km de gidip sorduğumda balataların alışma sürecinde olur böyle demişti hatta toz filan kaçtığında da yapar böyle ses demişti sizce balata için tozdan arındırıcı sprey almalımıyım. Sizce bu ses normal midir? Birde bajaj pulsar için olduğu yazan bir branda aldım fakat kısa geldi ön teker filan açıkta kalıyor kaliteli ve bajaj için uygun bir branda tavsiye eden olursa sevinirim.
Arkadaşlar konu güncel, bilgisi olan var ise esirgemesin lütfen. İyi akşamlar.
Bugün stoppie yapmayı öğrendim galiba. Ön frenle yavaşlarken hızımız 10km'nin altına düştüğünde ön frene abanıyoruz aynı anda ayağa kalkıyoruz motorun arkası havada :cherry: 4-5 kere denedim birinde 60-70 santim kaldırdım galiba. Dikkat etmek lazım motor altına alır sizi sonra, internet fail videolarıyla dolu.