Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

B65

Aksesuar takabilmek için iki ayna arasına demiri(alüminyum askı borusu) yaptım. Baya zamanımı aldı.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/09/30/naviTutucu1.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/09/30/naviTutucu2.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/09/30/motor_naviTutucu.jpg

Bağlantı elemanının cizimini görünce aklıma takıldı. Kendin mi yaptın. 3d yazıcıdan cıktı mı aldın. Yoksa piyasadan mı buldun?

Arkadaşlar merhaba. Forumda yeniyim. aktif araç sürücüsüyüm, Ufak tefek scooter tecrübem var ama vitesli motor tecrübem yok. Pulsar 200 ns in sele yüksekliği 80 cm civarı sanırım. boyum 175, bayide motorun üstüne oturunca motor yüksek geldi bana. parmak uçlarımda ayakta durabiliyordum. bu yeni başlayan birini zorlar mı? sırf bu yüzden duke 200'e de yönelebilirim. şimdiden teşekkürler yorumlarınız için
Benim boyum 172 sorun yaşamıyorum.

knnder kardeşim geçmiş olsun diyelim 9 günde ben akünün boşalmış olacağını düşünmüyorum benim pulsar tam 2 aydır yatıyodu bir kez bile kontağa basmamıştım iki ay sonra cevirdim kontağı tak diye aldı .... bence konjektör olabilir dikkat et..hem sorun çözülürse de buraya yaz bizde bilelim nedir ne değildir ....Tekerin düz bassın Allaha emanet...

Son düzenleme:
herkese merhaba arkadaşlar bende 20 gündür pulsar ailesindenim. Şuana kadar ki izlenimlerim olumlu. Sele sert deniliyor ama bana hiç sert gelmedi. hatta motorumun alındığı gün artçı selesinde geldim orası bile gayet rahattı 30 km yol gittim o şekilde :)
Geçenlerde uzunca bir yağmur yağdı (3 gün boyunca) motor ıslandı. Yağmurlar dindiğinde motoru çalıştırdım. 1. ve 2. viteste giderken arka tekerin o taraflardan bir yerden sürtme sesi gibi ses geldiğini farkettim. sanırım bir yerlerde paslanma oldu. bunun dışında rodaj sürecinde 5000 devir üstüne çıkmadan sürüyorum ve 60 tl benzinle şuan 400 km den fazla yol yaptım. yakında ilk bakıma gireceğim fazla bir şey kalmadı. İlk bakımda ne kadarlık bir harcamam olacak bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

knnder kardeşim geçmiş olsun diyelim 9 günde ben akünün boşalmış olacağını düşünmüyorum benim pulsar tam 2 aydır yatıyodu bir kez bile kontağa basmamıştım iki ay sonra cevirdim kontağı tak diye aldı .... bence konjektör olabilir dikkat et..hem sorun çözülürse de buraya yaz bizde bilelim nedir ne değildir ....Tekerin düz bassın Allaha emanet...

teşekkür ederim volkan42.banada mantıksız geldi okadar günde böyle yapması.bugün aküyü servise götürdüm şarja taktık ama akü şarj almıyor bitik vaziyette arıza kaydı yaparak garantiden sıfırını talep etti ustamız sağolsun artık gelmesini bekleyeceğiz geldikten sonra motosikleti yürütüp bi kontrole götürceğim herşeyinden emin olmak için.gelişmeleri burdan tekrar aktarırım tabi Allah'a emanet herkese kazasız belasız sürüşler

teşekkür ederim volkan42.banada mantıksız geldi okadar günde böyle yapması.bugün aküyü servise götürdüm şarja taktık ama akü şarj almıyor bitik vaziyette arıza kaydı yaparak garantiden sıfırını talep etti ustamız sağolsun artık gelmesini bekleyeceğiz geldikten sonra motosikleti yürütüp bi kontrole götürceğim herşeyinden emin olmak için.gelişmeleri burdan tekrar aktarırım tabi Allah'a emanet herkese kazasız belasız sürüşler

Madem akünüz ölü, nacizane tavsiyem servisten kuru akü almanız. Garantiden gelince yenisi, fiyattan düşersiniz. Servisiniz muhtemelen hayır demeyecektir.

Umarım hakikaten sorun şarj olmayan aküdür, eğer statör,konjektör aküyü şarj etmiyor da usta bunu fark etmediyse, yeni akü gelince ilk zayıflık belirtisinde hemen servise gidin. Kazasız belasız sürüşler .

Motosikleti mesafe oldugu icin servise goturme imkanim olmadi bende tam emin degilim problemin sadece akudenmi kaynaklandigina.yenisi geldiginde ilk isim motoru yurutup servise gidip konjektoru kontrol ettirmek olacak.tekrardan tesekkurker arkadaslar..

Bugün 1 Ekim 2015. Ekrem Bey Pulsar'ın fiyatı artacak mı inecek mi, nasıl bir fiyat politikası uygulanacak, bilgi verir misiniz?

Koruma demiri bana çok güvensiz geliyor, CBF veya diğer motorlarda ne güzel koruma demirleri var, Pulsar için yapan yok mu?

Motosikleti
Henüz yok.
Koruma demiri bana çok güvensiz geliyor, CBF veya diğer motorlarda ne güzel koruma demirleri var, Pulsar için yapan yok mu?

birde bu şekil koruma demiri var.
IMG_20151001_153937_11.jpg

IMG_20151001_153946_11.jpg

IMG_20151001_154001_11.jpg

Aksesuarları taktım. Foto çektiğimde henüz elektrik bağlantıları yapılmamıştı. Şu an onları da hallettim. Gayet güzel oldu.
20150930_175917.jpg
20150930_175932.jpg

Motosikleti
Henüz yok.
Saget 2015 modellerde 2. parti gelenler evet mrf lastikli, enable koruma demiri özel yapım değil servislere bir sorun, İstanbul da bay-moto, kayalar ve Oktay motoru arayıp bilgi alabilirsiniz.

Merhaba Arkadaşlar, bu elcik korumalardan bende almıştım motoruma. Tek ucu açıkta kaldığından çok fazla titreşime maruz kalıyor. Mümkünse iki ucu da sabit olan modelleri tercih edin . bu modeli tavsiye etmem.

http://www.aliexpress.com/item/HG-015-BK-Universal-Black-ATV-accessories-handguard-motorcycle-hand-guard-with-led-turn-light-for/32289084322.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar