Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet dün parasını ödedim bugün plakası çıktı motora taktı cumali bey aldık geldik eve arkadaşla,ruhsatı artçının altına koymuştum çıkarım diye açtım gözüme bi çarptı

Hemen garanti kağıdında zımbalı olan kartvizitteki numarayı aradım bayinin sahibinin oğluymuş aynı zamanda serviste kendileri anlamadı dediğimi getir bakalım dedi

Bende motoru teslim alırken servis bakmadığı için içime sinmediğinden yarın gidecektim zaten dedim önce bayiye gideyim,

Foto attım watsapdan anlamadı göremedim falan dedi direk gittik gösterdik arkadaşla ilk defa gördüm ettim dedi dedim abi diğer sıfır pulsarlara bakalım dedim onlarıda göstermedi.

Gitti yan taraftaki bi tamirciden siyah boya aldı sürdü kapadı orayı olay bundan ibaret suç kimde şimdi ::baaas::

Ve sizde sprey boyaya izin verdiniz. Tebrikler. İlerde satarken aciklarsiniz artik. Tabi inandirabilirseniz. Bence kuralkana bildirin bunu.

Resme zoom yaptigimda sanki ufak bir catlak varmis gibi geliyor zamanla yurur giderse ne yapacaksin? Diger pulsarlari gostermemekte neyin nesi ayrica o darbe nedir oraya kaynak baska birsey kaynak yapip sonra sokmus olabilirlermi sprey boyada nedir arkadasim kusura bakmada

Satış yapan yerin hemen firmayı araması gerekirdi nedir boyama felan keşke izin vermeseydin değişsinler gerekirse mahkemeye ver

Sorunu Ekrem abiye paylaştım yarın araştıracağını bildirdim.Yarın dönüş yapacağını bildirdi bana

AurorAbeam abim sprey değilde sıvı olarak bi kaptaki boyayı plastik kelepçeyle sürerek kapadı

ayzek abim hayırlısı olsun inşallah :)

Aka

Evet dün parasını ödedim bugün plakası çıktı motora taktı cumali bey aldık geldik eve arkadaşla,ruhsatı artçının altına koymuştum çıkarım diye açtım gözüme bi çarptı

Hemen garanti kağıdında zımbalı olan kartvizitteki numarayı aradım bayinin sahibinin oğluymuş aynı zamanda serviste kendileri anlamadı dediğimi getir bakalım dedi

Bende motoru teslim alırken servis bakmadığı için içime sinmediğinden yarın gidecektim zaten dedim önce bayiye gideyim,

Foto attım watsapdan anlamadı göremedim falan dedi direk gittik gösterdik arkadaşla ilk defa gördüm ettim dedi dedim abi diğer sıfır pulsarlara bakalım dedim onlarıda göstermedi.

Gitti yan taraftaki bi tamirciden siyah boya aldı sürdü kapadı orayı olay bundan ibaret suç kimde şimdi ::baaas::

Benim tahminim;
O motor fabrikadan bu şekilde asla çıkamaz..Çünki o şaseyi hangi vardiyada kim takmış bellidir.
Bu nedenle ben görmedim ama bu motor 0 değil bence.Çünki artçı koltuğunun altında anhtar çantası takılı.
Kullanım esnasında yada bir şekilde o anahtar çantasından 1 alet o araya sıkışmış olabilir.Yada bir şekilde bir alet servis montajı esnasında orada unutulmuş olabilir.Artçı koltuk tm oturmamışsada olabilir ama bu farkedilirdi mutlaka..
Ve bu darbe böyle bir şeyde 3-5 gün kullanımda bile olabilir üstünde yük varsa...
Ya satan kişi buna neler olduğunu biliyordur yada gerçekten bir akıllı birşeyler yapmış orada akılalmaz şekilde !!!!

Benim tahminim;
O motor fabrikadan bu şekilde asla çıkamaz..Çünki o şaseyi hangi vardiyada kim takmış bellidir.
Bu nedenle ben görmedim ama bu motor 0 değil bence.Çünki artçı koltuğunun altında anhtar çantası takılı.
Kullanım esnasında yada bir şekilde o anahtar çantasından 1 alet o araya sıkışmış olabilir.Yada bir şekilde bir alet servis montajı esnasında orada unutulmuş olabilir.Artçı koltuk tm oturmamışsada olabilir ama bu farkedilirdi mutlaka..
Ve bu darbe böyle bir şeyde 3-5 gün kullanımda bile olabilir üstünde yük varsa...
Ya satan kişi buna neler olduğunu biliyordur yada gerçekten bir akıllı birşeyler yapmış orada akılalmaz şekilde !!!!

vallahi abim aldım motoru eve kadar arkadaş bıraktı beni,evde bayiye max 4,5 5 km uzakta eve gider gitmez açtım ruhsat ve garanti kağıdını zarar görmesin diye bu durumla karşılaştım.Ben sıfır olarak aldım öncesinde neler olmuş bilmiyorum kontağı açtığımda 2 km deydi ve sıfır olarak duruyordu :)ben anlattığım şeklin dışında biryeri ellemedim yarın ola hayrola diyorum :)

Aynen 10 bin oldu hala orj lastiklerle devam
frenleme konusu öyle kolay değil teknik gerektiriyor ön ve arka kombinasyonu iyi kullanmak gerekiyor

Aynen dediğin gibi biraz teknik bir olay. Bende orjinal lastiklerleyim 6400 kmlerde daha problem yok. Isınında gerçekten güzel tutuyo. Bende 100 üzerinde çok viraj yaptım bişi yok. Allah kaza bela vermesin gençler.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT

Gün geçmiyorki pulsar temalı skandal işlere imza atılmasın, geçmiş olsun.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Satıcı Firma sauçlu flyblackbird. Sıfırm alınmış motorun 1gün bile arkasında duramamışlar. Tkerler ise bencede kötü beton asfalt denilen asfaltta virajda güven vermiyor dün 60 ile girdim gaz verdiğim halde hafif kaymalar ,tutuş kaybı oldu aman dikkat edin.

Bu zincir yağından kullanan varmı beyaz tabaka yapıyormu İpone aldık 100 ml 20 tl uzun yolda pratik olduda tek kullanımda bitti :cherry:

http://www.feyizoglu.com/Zincir-Yaglama-Spreyi-Teflonlu-500-ml-_49305.html#0

ne kadar boktan bir ülke olduysak artık, herşey pahalı, dandik zincir yağlarını bile üç dört kullanımlık yağları bile 40 liradan 50 liradan aşşağı alamaz olduk bu gidiş pek hayra alamet değil ama dur bakalım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------

Bu zincir yağından kullanan varmı beyaz tabaka yapıyormu İpone aldık 100 ml 20 tl uzun yolda pratik olduda tek kullanımda bitti :cherry:

ne kadar boktan bir ülke olduysak artık, herşey pahalı, dandik zincir yağlarını bile üç dört kullanımlık yağları bile 40 liradan 50 liradan aşşağı alamaz olduk bu gidiş pek hayra alamet değil ama dur bakalım.

Kauçuklu grese 10W-40 yağ karıştırıp zincire sürüyorum. Janta şu ana kadar en ufak yağ sıçraması yapmış değil, hem de zincirin ses yapmasını azaltıyor. Tavsiye ederim. Kullanılmamış temiz yağ kullanırsınız daha iyi olur, yanık yağ pislik yapıyor.

Jantta fazla yokda ön dişlinin oralarda şase demiri vs gibi yerlerde çok oluyo zincir spreyleri iyi aslında tabaka oluşturuyo 1300 km geldim o ringlerde fazla yağ yağ yoktu zincir kenarlarında tabaka hala duruyordu mazotla temizlemesi bile biraz uğraştırıyo zincire tabaka oluşturuyor gerçekten ,kauçuklu gres hiç denemedim çıkma yağ baya süre götürüyordu :cherry:

Spreyler uzun yolda daha pratik zahmetsiz oluyor artık zincir yağı biraz mazot ufak diş fırçası ufak boya fırçasını motorun bi yerine zulalamayı düşünüyorum geceden sürsem sabaha hazır olmuş olur parasından değilimde 100 ml nedir yaw :jocolor: ( İpone 250 mlsi 30 tl düşünürsek 500 mlsi 60 tl yapıyor )

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------

Ebayda olsa sömürecem Ebaydada yok çıkma motor yağı ile zincir yağlama bedavaya geliyor .)

Son düzenleme:
Arife günü Bergama-İvrindi-Balıkesir yolculuğum.
Benim için müthiş rahatlatıcı bir yolculuktu. Ciğerlerim oksijen ile doldu. Şehrin gürültüsünden uzaklaştım. Seyrek bir trafikte, bol virajlar çok keyifliydi. Dağ bayır motor sürme daha güzel olduğu için, bir sonraki motorumun enduro olmasına karar verdim.

2zrkp4l.jpg

Ya Allah Bismillah çıktık yola

2i12mop.jpg

Yortanlı Barajı

rtqama.jpg

Yortanlı Barajı

furyv9.jpg

Uzun ince bir yoldayım. Gidiyorum gündüz gece. Bilmiyorum ne haldayım. Gidiyorum gündüz gece

2cyim4p.jpg

Rüzgar rahatsız edecek boyutta. İnekler öğlen paydosunda :)

33njeit.jpg

Hayvanlar başıboş bir şekilde arazideler. Onları güden bir çoban yok. Özgürler akşam oldu mu eve dönüyorlar. Bergamanın dağlık köylerinde hayvancılık usulü böyle.

vg4c36.jpg

Benim Küheylan

oqcetv.jpg

Bir Şarkıdır Yalnızlığım
İçimde ilk aşkın ilkbaharı var
Başımda esiyor o eski rüzgar
Yüzümde çizgiler saçlarımda kar
Yorgunum yorgunum yıllar

Nerede ilk aşkın o ilk neşesi
Nerede toz pembe sevda bahçesi
Durmuyor içimde aşkın çeşmesi
Akıyor akıyor akıyor yıllar
Durmuyor içimde aşkın çeşmesi
Geçiyor geçiyor yıllar

14mzw8y.jpg

En büyük asker bizim asker. Askere gidecek gençler bahşiş istiyor.

23hn442.jpg

Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl;
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.
Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl:
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, Hakk'a tapan, milletimin istiklâl!

2jfgkkg.jpg

Ruhumun senden, İlâhî, şudur ancak emeli:
Değmesin ma'bedimin göğsüne nâ-mahrem eli.
Bu ezanlar-ki şehâdetleri dînin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.

2jcwsoj.jpg

Biraz da çevre duyarlılığı. Orman örtüsü tarla açma, yakacak elde etme gibi nedenler ile tahrip edilmiş.
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kuruduğunda, son balık öldüğünde. beyaz adam; paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak. Kızılderili Atasözü

fk4fba.jpg

Bu yamaçlarda durum daha iyi

rlgj1i.jpg

Balıkesir-Edremit yoluna çıkış

2yns8co.jpg

Balıkesir-Edremit yolu

Merhabalar tekrardan; bugün servise götürdüm pulsarımı servis sahibi Burak bey babasının boya sürdüğü yeri temizledi gördü kusurlu yeri bana dediği oradaki kaynak çapaklarından dolayı o motoru toplayan kişi çapakları temizleme amacıyla yapmış.Rapor oluşturdu fabrikaya iletecekmiş tahminlerine göre servisin karenaj sökülüp o kısım temizlenip tekrar boyanacak mış belki bi ihtimal fabrikaya geri çağırırlar dedi,

Akla yatan bi cevap değil ama diyecek birşey yoktu bende durumu Ekrem Abiye bildirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar