Selam millet. Aradım ama bulamadım. Herhangi bir şekilde telefon tutacağı takabilen var mı motosiklete ya da uyumlu bir tutacak bulabilen ? Kelepçe vs birşeyler denedim ama çok telmaşa durdu. Yardımcı olan olursa sevinirim.
Gercekci olmak gerekiyor..Pulsar 400 e bu OTV oranlariyla cok sans vermiyorum.Turkiyede 250 cc uzeri motosiklet pazari cok cok kucuk..
OTV 250 cc ve altini destekkiyorken Pulsar 400 u kaca bekliyorsunuz ki? 15 bin? 17?
Bence KTM 250 hamlesinden sonra Bajaj 250 hamlesi yapacaktir.Bu daha mantikli olur..
Bi kere sana katılmıyorum pulsar sahipleri olarak biz bağırmıyoruz hergün sorun diye önüne geçen hakkımda gereksiz anlamsız yazılar yazıyor bunu kastetmiştim attila xtreme desene ne gerek duyuyor bu yazıları yazmaya.
Nasıl anlamak istiyorsan öyle anla bi şeyler yapmak için uğraşıyoruz bari köstek olmayın
efendy06 takma adınız gibi efendi birine benziyorsunuz mesajımda ki kastımı tekrar özetleyeyim sizin için, bu foruma üyeliğim yenidir ancak uzunca bir süredir okuyucu olarak zaten sizlerin arasındaydım ve gerek bu forumda gerekse başka forumlarda forum adabı benzerdir bu konuda da bilgim vardır. Başlıkta görüldüğü gibi burada maksat bu model hakkında bilgi paylaşımıdır, ayzek'in üzücü kazasından sonra tabi ki pulsarın güvenilirliği tartışılmalı bunda hiç sıkıntı yok ancak bu durumun istismar edilerek sorunlarının abartılması, bazı kullanıcılarca bu başlığın sürekli tartışma ortamına çevrilmesi konunun amacından şaşmasına neden oldu. Şurada iki haftadır Pulsar adına kaç tane bilgi paylaşımı gördünüz, merak edenler soru sordu cevap alabildilermi? Hayır. Çünkü bilgi paylaşımından uzak bi hale geldi başlık. Bakın amaç karalamaksa moto sohbet bölümüne açsın bir başlık bu tartışmaya hazır arkadaşlar orayı şenlendirsinler ancak bu başlıkta yeter dememiz gerekiyor farkederseniz ki bu durum kısır döngüden başka bi hal almıyor.
Pulsar kullanıcıları olarak hakkımız yendiği vakit birlik olmasını da biliriz burada kimsenin bizim avukatımız olmasına gerek yok hele ki kullanıcısı olmayanların bizi savunmasına hiç ihtiyacımız yok.
Parçanın fiyatını bilmem ancak motor hatırı sayılır bir meblağ tutuyor.
Bazıları da uzay teknolojisi muamelesi yapmış. Şu sorunlar 3 bin tllik çin malı motorda olsa yerden yere vuracak adamlar nedense ısrarla markayı koruyorlar. Yahu sorun var işte, bir şekilde bu motoru alanlar çözüm istiyor. Bu kadar basit. Tamam Ekrem bey motoru güzel pazarladı. Baya satıldı motor. İyi de Ekrem bey satış ve pazarlama müdürüyse, bu şirketin bir de servislerden sorumlu müdürü vardır. Bastırır servislere, çözer olayı. Bu ne kendine bırakılmışlıktır öyle. Çin malı motorun grenajları zırıldar diye her başlığa yazan bazı pulsar sahibi arkadaşlar var, yahu zırıldama nedir, adamın motoru beton kırıyor, niye yazmıyorsunuz bunu da? Çin malı motor başlığına yolda durup dururken stop eder ne olduğunu anlayamazsın diyen arkadaşlar, yolda durup dururken stop eden bajaj'ı neden ısrarla savunuyorlar? Benim hiçbir markaya, hiçbir kişiye özel bir antipatim yoktur. Hep söyledim Ekrem bey'in burada olması bu motorun kullanıcıları için büyük avantajdır diye. Bir de bu adam üşenmiyor, her gün sorulanlara cevap veriyor. Ama işte bir marka sadece Ekrem bey'in davranışları ve tutumları ile büyük marka olmaz.
sizede birilerinin yardakçılığını yaptığınızı söyleyenler olabilir.
Benelli TNT25 piyasaya girdi fiyatı 3115 euro italyan 250 cc 26.7 hp ortalama yakıt tüketim 100 km 3 litre ekrem ata beye sevgiler
Hayırlı olsun italyan iyidir piyasaya bajaj diye hint motoru girdi adamlar 2. eline 8000/9000 tl fiyat çekiyor bunun birde mazisi var bunun yanı sıra italyan makinaları gayet sağlam makinalar aklıma yatmadı dersem yalan söylerim.en çok şu milleti bajaj pulsar 200 ns ile düdükleyen kuralkanın düşceği duruma seviniyorum
Yardakçının kim olduğu belli; Benelliye övüler düzülüyor.
Benelli TNT25 piyasaya girdi fiyatı 3115 euro italyan 250 cc 26.7 hp ortalama yakıt tüketim 100 km 3 litre ekrem ata beye sevgiler
Hayırlı olsun italyan iyidir piyasaya bajaj diye hint motoru girdi adamlar 2. eline 8000/9000 tl fiyat çekiyor bunun birde mazisi var bunun yanı sıra italyan makinaları gayet sağlam makinalar aklıma yatmadı dersem yalan söylerim.en çok şu milleti bajaj pulsar 200 ns ile düdükleyen kuralkanın düşceği duruma seviniyorum
motosiklet iyidir kötüdür diyemiyeceğim ama benelli ağır davranıyor.
servis ağı bahsedildiği gibi ise bu servislerle yürümek çok zordur.
fiyat olarakda eder etmez bilemem ama biraz fiyatı düşürmeleri gerek sanki.
alıcıların en azından test sürüşü için türkiye genelinde reklam yapmaları gerekiyor.
görüntü 10 numara ama kullanıcı test ister ilk pazarı olduğu içinde fiyatını uygun görmek ister.