Servis aginin hicbir onemi yok , urunde uzmanlasmis ve derinlesmis ustalarin onemi var..Ustune birde analitik zeka ve yetenek eklersen en ideal adami bulursun..
Turkiyedeki motosiklet servisleri facia..Bu kadar cok servis noktasi olmasina gerek yok sorunlari coze coze ilerlemis ve bir databank olusturma kabikiyetine sahip burkac yer olmasi yeterli..
Ancak israrla kullanici her defasinda servislerin cozum uretemeyen surekleri icine sokuluyor..Bu israr nedir anlamak mumkun degil..
Servisin kabahati yok bence nasil proses ederseniz modeli adamlarda ona gore hareket eder..
Burada bir Pazarlama Muduru var muhatap Satis Sonrasi Servis Muduru yok??!! burada bile tuhaf bir durum sozkonusu..
1 yili gecmis halen stop etme sorununa,denge sensorune vs cevap verip noktayi koyacak bir Satis Sonrasi Hizmetler Mudurumuz yokmu Kuralkan..
Olsaydi bu durumlara belki hic gelinmeyecekti..Belkide vardir ama oda hala bu sirunlara net olarak cevap veremiyordur..
Japon lobisinden cok neden nasil bunlar oldu ,hala neden bazi seyler cozulemedilerin cevabi verilseydi daha iyi olurdu kanaatindeyim..
Az bucuk teknik bilgimle ben diyorumki bu sorunlar ciddi ve detayli bir tetkik ile cozulurdu ancak gerekeni Hintliler yapmadi gorunen bu Turkiye de gereken teknik knowhow a sahip degil ve idin icinden cikamiyor bir turlu..1 yildan sonra baska??ne olabilir..
Yahu bütün servisler de aynı değil ki. Bodrum daki servis gayet iyidi hiç sorun sıkıntı yaşamadım ben motor 10.000 oldu parça sipariş ettim 2 hafta sürmedi gelmesi. Ama bugün bakım yaptırdım resmen pişman oldum. Çerkezköy de ki servis salladı resmen.