Ben CB 125 in üstüne ceketimi bile asmaM. No kalitesi? Yada neyi var ki kaitesi olculebilecek.
Kuru motor.
Gw daha kalitelidir ama 600 liraya on camurluk satmak bu kaiteyi yansitmaz.
10 kere bajaj in çamurlugunu Kırarım yenisini alırım o paraya
Cg motormu sandın bu motoru drift koruma demiri alıpta takasın özel koruma demiri tasarlamak gerekir
Yazmayım yazmayım diyorum tutamıyorum kendimi
kimi demiş sen bilmem ne kimi demiş ne bilmem ne
Ama stop etme olayı yine aralara kaynamış sorunu yaşıyanlarda
korkar olmuş foruma yazmaktan öyle bir baskı yaratılmaya çalışılıyor
Bugun servise gittim kendi kendine bozulan ve zırıldayan denge sensörünü degiştirmeye
Yalan oldu yarına kaldı tartışmaktan bir vida bile sökemedik
Ustayla zeten ahbab olduk
Tam 1 1.5 saat stop etme olayını konuştuk
yarım saati ayzek'in olayı
Malesef ayzek ustayla başa çıkamadım teker kitleme kitlememe daha doğrusu berabere kaldık=)
Bazı yerlerde çocuk gibi iddaya girdik bazı yerlerde baya haralet bastı ikimizi=)
Usta dedim 4 kere akü degişmiş
Bak dedim kayalar motor facebookta pazarlama müdürü yere gök'e sığdıramıyor
Bende oruçluyum ustada oruçlu size satır başlarını aktarayım
Ustanın aynen dediklerini aktarıyorum
servise gelen 10 pulsardan 5i STOP ETME sikayetiyle geliyor diyor
Siz diyor sorunu tam anlatamıyorsunuz motor giderken stop etmez
Ne yaşıyorsanız onu anlatın....motor debraj ön fren sırasında stop ediyor deyin diyor
Ben diyor bu olayı çözerim ama fabrika bana bir tane pulsar vermesi gerekiyor (arızanın kaynagını bulmak için)
Bakın bilmiyor sadece bulmaya çalışırım diyor
Hatta sırf bu şikayetler için kendisi bile almayı düşünüyormuş sorunu çözmek adına
ARKADAŞLAR HERKES KENDİNİ KANDIRMAYI BIRAKSIN LÜTFEN
sizin motorunuz stop etmeyebilir veya stop eden motorunuz var ama hatayı kendinizde arıyor olabilirsiniz
tesadüfün böylesi olamaz
vallahide billahide tam o sırada pulsarlı bir arkadaş gelip daha tam durdu motoru kapatmadan
Arkadaşım motorunda stop etme sorunu varmı dedim ustada yanımızda EVET var dedi
Bak dedim görüyorsun demi usta derdimizi anlatamıyoruz pazarlama müdürüne
Adam napsın fabrikaya iletin diyor
iletiyoz ustam benim diyorum pazarlama müdürüde size gönderiyor bizi zaten
Bu arada devir dalgalanma olayını fabrikada hintli ustalara söylemiş 1 sene önce
rolanti sensör bozuk degişmesi lazım ama nafile
Yani arkadaşlar bu motorun stop etme
devir dalgalanma
denge sensörü ((sökerim diyorsanız motor arıza ısıgı yakıyor sürekli))
sorunu vardır
inanmakta zorluk çekiyorum pazarlama müdürü hala ürünlerimiz türkiyenin her yerinde bilmem bilmem ne diyor=)
Bak diyor bilmem x bey eşiyle şuraya gitmiş burdan gelmiş şurayı ziyarete gitmiş
Bu arada bir kişi bu olay yüzünden ölümden döndü belki ömür boyu her motora bindiginde bu psikolojiyle binecek
BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY ARKADAŞLAR
oruç kafanıza mı vurdu arkadaş?
Tasarlasınlar o zaman ..... onu da mı ben yapacam? motor bloğu cg değil diye kolumuzu bacağımızı mı kıralım?
GEREKİRSE MOTOR 2'YE BÖLÜNECEK, PİSTONLAR KOLLARINI KALDIRIP "ALLAHU AKBAAARRRR" diye bağıracaklar ama KORUMA DEMİRİ KIRILMAYACAK. O zaman ne işime (buraya aslında başka bir kelime gelecek) yaradı koruma demiri?
Takoz ile koruma demiri arasındaki farkı öğrenin önce, bu takoz değil, önceliği insanı korumak motoru değil?
Talaşlı üretim yaptırabilirim diyen varsa, motorunun 8-10 tane önden yandan fotoğrafını çekip yollasın, 3 boyutlu anime projeksiyon yaparak ben o motora koruma demiri tasarlayayım.ale:, buradan oynatır oynatır güleriz.
Yazmayım yazmayım diyorum tutamıyorum kendimi
kimi demiş sen bilmem ne kimi demiş ne bilmem ne
Ama stop etme olayı yine aralara kaynamış sorunu yaşıyanlarda
korkar olmuş foruma yazmaktan öyle bir baskı yaratılmaya çalışılıyor
Bugun servise gittim kendi kendine bozulan ve zırıldayan denge sensörünü degiştirmeye
Yalan oldu yarına kaldı tartışmaktan bir vida bile sökemedik
Ustayla zeten ahbab olduk
Tam 1 1.5 saat stop etme olayını konuştuk
yarım saati ayzek'in olayı
Malesef ayzek ustayla başa çıkamadım teker kitleme kitlememe daha doğrusu berabere kaldık=)
Bazı yerlerde çocuk gibi iddaya girdik bazı yerlerde baya haralet bastı ikimizi=)
Usta dedim 4 kere akü degişmiş
Bak dedim kayalar motor facebookta pazarlama müdürü yere gök'e sığdıramıyor
Bende oruçluyum ustada oruçlu size satır başlarını aktarayım
Ustanın aynen dediklerini aktarıyorum
servise gelen 10 pulsardan 5i STOP ETME sikayetiyle geliyor diyor
Siz diyor sorunu tam anlatamıyorsunuz motor giderken stop etmez
Ne yaşıyorsanız onu anlatın....motor debraj ön fren sırasında stop ediyor deyin diyor
Ben diyor bu olayı çözerim ama fabrika bana bir tane pulsar vermesi gerekiyor (arızanın kaynagını bulmak için)
Bakın bilmiyor sadece bulmaya çalışırım diyor
Hatta sırf bu şikayetler için kendisi bile almayı düşünüyormuş sorunu çözmek adına
ARKADAŞLAR HERKES KENDİNİ KANDIRMAYI BIRAKSIN LÜTFEN
sizin motorunuz stop etmeyebilir veya stop eden motorunuz var ama hatayı kendinizde arıyor olabilirsiniz
tesadüfün böylesi olamaz
vallahide billahide tam o sırada pulsarlı bir arkadaş gelip daha tam durdu motoru kapatmadan
Arkadaşım motorunda stop etme sorunu varmı dedim ustada yanımızda EVET var dedi
Bak dedim görüyorsun demi usta derdimizi anlatamıyoruz pazarlama müdürüne
Adam napsın fabrikaya iletin diyor
iletiyoz ustam benim diyorum pazarlama müdürüde size gönderiyor bizi zaten
Bu arada devir dalgalanma olayını fabrikada hintli ustalara söylemiş 1 sene önce
rolanti sensör bozuk degişmesi lazım ama nafile
Yani arkadaşlar bu motorun stop etme
devir dalgalanma
denge sensörü ((sökerim diyorsanız motor arıza ısıgı yakıyor sürekli))
sorunu vardır
inanmakta zorluk çekiyorum pazarlama müdürü hala ürünlerimiz türkiyenin her yerinde bilmem bilmem ne diyor=)
Bak diyor bilmem x bey eşiyle şuraya gitmiş burdan gelmiş şurayı ziyarete gitmiş
Bu arada bir kişi bu olay yüzünden ölümden döndü belki ömür boyu her motora bindiginde bu psikolojiyle binecek
BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY ARKADAŞLAR
Barkın a laf yok adam Türkiyede tek dyavol 77 ninde yalan söylediğine inanmıyorum bir bildiği var söylüyor.
Herkese iyi forumlar. Ben bugün servise gittim yağı yağ filtresini değiştirdiler zinciri dibine kadar germişler. neyse yağ seviyesine bir bakayım dedim o cam neredeyse tamamen yağ gösteriyor şimdi camın yanında iki tane çizgi var o iki çizginin arasında mı olması gerekiyor motor fena performans kaybetti.