İyi Geceler Arkadaşlar;
Geçmiş olsun ayzek, Allah hepimizi korusun.
Forumu yakından takip ediyorum. Öncelikle pulsar kullanan bizlere haksızlık yapıyorsunuz. Kimsenin ikinci eli düşürmeme adına ortak karar alıp eksi yönlerini yazmama gibi bir planıda yok çabası da. Burada defalarca yazıldı. Bakın yine yazıyorum
-sert sele
-Aynalar
-Denge sensörü zırıltısı
-stop etme olayı
.......
Naçizane benim bu sorun ile ilgili çözüm önerilerim.
1. Reset sorunu yaşayanlar motoru kullanmamalı, derhal servise, servis çözemedi ise, başka bir araçla motoru fabrikaya götürmelidir. Bu madde ile ilgili Ekrem Beyin çağrısı açık ve nettir.
2. Bajaj servisleri konu ile ilgili derhal uyarılmalı. Bu sorunla müracaat edenlerin sorunlarına titizlikle eğilmeleri istenmelidir.
3. Ayzek arkadaşımızın maddi ve manevi kayıpları telafi edilmelidir. (Haddim olmayarak, yazıyorum.)
4. Ayzek ve asuvara arkadaşlarımızın motorları fabrika tarafından detaylı incelenerek sorun hakkında bilgilendirme yapmalıdır.
Biz burda yazıp çiziyoruz. Bu yazılanlar bozuk kaset gibi aynı şeyler olduğu için, forumu okuyan motor problemli olarak görüyor. Benim bile siteye girince moralim bozuluyor. Motoru satsam mı diye geçiriyorum aklımdan. Motora binince bu düşünceler uçup gidiyor. Bu fiyata, böyle uzayan, az yakan, hem şehir içi hem şehirler arası olan, yakışıklı, bakım ve parça giderleri düşük bir motor var mı diye bakıyorum, sağa sola yok. O halde devam pulsara. Çevremde foruma girmeyen bir sürü pulsar kullanıcısı var. Hepsi mutlu. Acaba bu foruma girmeyi mi bıraksam.