Cbr 14, inazuma 16 olursa, kymco 250 xciting 13 olursa, 9000 liraya bu motor daha çok satar. Servis, 2. El vs gibi konulara bizim millet pek bakmaz.
Benelli daha dün bir bugün iki, satılık desen Çinli 250 yerine koyup 6 lira verecekler. Benelli gerçekten piyasaya oynayacak ise önce kendini kanıtlamak Zorunda. Ben suan 250 alacak olsam benelli değil pulsar alırım. En azından ğer saTabilirim.
Bu iki nokta dışında söylediklerinD3 çok haklısınız ancak bizim millet tavsiye değil tecrübe seviyor. Bajaj servislerinde dudukl3ndikce akillanacaklar yada bajaj akillanacak. izleyip göreceğiz.
Ancak her halurkarda 13 _ 15 japon a vermekten ise bajaj gibi, benelli gibi aynı kaliteyi ucuza veren firmalar desteklenmelidir. Baktın çok biyerleri kalktı, o zaman kosteklenmeli.
Mondial rx3 piyasadan silinecek diyorum, üretici olmayan bir firmanın bajaj la benelli ile rekabet etmesi mümkün değil.
Bajaj 250 lik bir enduro yu açilen rx3 karşısına koymalı. Mondial rx3 e gerekli teknik desteği veremeyecek. 2. El ölü olacak. Millet elini çekecek, kuralkan yönetimi daha önceki hatalarını tekrarlamamali, 200 ns den daha çok kaymak yemek için diğer bajaj lari piyasadan uzak tutmam ali.
Hem 200 ar, hem 200rs ivedilikle piyasaya girerse 2016 için bajaj satışları 250 sınıfında kawasaki, yamaha ve honda yi geride bırakacaktır. Bırakmaz ise nickimi değiştirir eşek başı yaparım. :wiinkk:
Burdaki amaç makinayı karalamak değil elbetteki bende suzuki Burgman bir çift aynasını 400 tl ye satıldığını biliyorum japonların piyasada daha kalite adı altında pazarda var olduklarınında farkındayım fiyetlarda uçuk rakamlarda bundada hem fikirim ülkenin bulunduğu durumda ortada nefes aldığımız için bile vergi ödeyen bir toplumda yaşıyoruz hepsine eyvallah fakat ülkeye giriş fiyatı belli kaliteli veya değil kar marjı öle böle değil birde kimse kusura bakmasın kuralkanın bu konularda sicili bozuk
bir çok örnek verebilirim sadece hyosung markasından bahsettim servis dediler gitsinler servislerin durumunu kendileri görsünler sanırsınız ben başka servisleri gördüm bu forumda motosikleti olan hemen hemen herkesin bir motosiklet tamirci arkadaşı var ve ona danışarak hareket ediyorlar servise gittimi garantiden sonra kepçeyi daldırdığını görücekler o zaman bu ne ya demeye başlıyacak millet ama nafile servisden sınıf geçemez kuralkan yedek parça onda eyvallah olmadı yan sanayi ürünleri bulup gene takarlar o konuda haklarını yiyemem zaten hemen yan sanayileri piyasaya çıkıcak çok net yazıyorum eminim hatta.
bu gün teşekkür edenlerin o günde düşüncelerini okumak gerek
bu forumda benden yaşça küçük bir kardeşimiz var bilgiside iyi
kendisindede bajaj Pulsar 200 ns var tekeri düz bassın
çocuk bajajda titremesinin çok olduğunu çinli motosikletten daha fazla olduğunu yazdı diye
millet çocuğu mondial çalışanı karalamak için bajajı forumda yazdığını bile söyleyenler oldu okudum şaşırdım.
bu kardeşimiz videoda çekti Bajaj Pulsar 200NS ile yol videsunu burdanda paylaştı
fakat ben çok duydum kalitemiz var diyenlerin sonrasındaki durumunu
hiç karşılaşmadığım bir şeyi Bajaj Pulsar 200NS dekarşılaştım
oda şu alan kişiler nerdeyse makina 1000 km bulmadan satışa koymaları tuhaf
ya bu para etmiyeceği için koyuyorlar yada dedikleri gibi cc yükseltmek için
fakat bu forumda tanıdığım bir arkadaşın yaptığı kazalardan sonra bilgi almak için forumdan yardım istemesinin akabinde
sahibinden de kazasız sıfır yağmur görmedi diyerek kazalı motosikleti satmaya çalışmasından sonra herşey olabilir diye düşünüyorum
tekrar ediyorum iyi makinadır kötü makinadır bilemem fakat biraz kündeye çekildik sizlerden kendimi ayrı tutmadığım için yazıyorum
umarım anlatabilmişimdir