stop etme sorununun ben bir çoğunun kullanıcı hatası olduğunu düşünüyorum çünkü dikkat ettiğim bir şey arkadaşlar yazdılar,video falan attılar izledim.Yazılanları okudum bu hareket halinde giderken olmuyor debriyajla işin yokken mesela.Serviste'de denedik usta böyle yaparsan eder,söyle yaparsan eder gibi anlattı. Denedik ve gerçekten'de etti şimdi arkadaşlar diyor ki yokuş aşağı iniyorum debriyajı kapatıyorum stop ediyor 1 vites'de 5-6-7 devirde bir anda debriyajı çekince ediyor(vites buyultmez isen).Enjeksiyonlu olduğu için yüksek devirdeyken bir anda devri kesince stop ediyormuş. Bir üst viteste 2-3 devirde yapıldığında stop etmiyor,bu kullanıcı hatası olabilir mi? Şimdi bana diyeceksiniz seninkindede stop etme sorunu vardı bendeki durum;ekran falan gidip beyin resetliyordu.Akü degiştirildi şuan için sorun yok,ne stop etme nede baska bırsey.İlk başlarda ekrem abiye kırılmıştım herkese,herseye birşeyler yazmış bana sorunla alakalı hiç birşey yazmamıştı dıye.Gecen arzayı yaşamamla birlikte sagolsun ilgilendi ve çok mutlu oldum.Bilmiyorum arzamıdır kullanımdan kaynaklı hatamıdır yoksa enjeksıyonlu motorun özellıgındenmıdır bılınmez stop etme sorunu olmayan motorları bile stop ettirdik. O şekılde bence bu hatalar ile ilgili bir video çekilip formda paylaşılırsa enazından kullanımdan kaynaklı stop etmeler ortadan kalkar diye düşünüyorum..